„ČUPAVA, FLEKAVA OD DEČJE HRANE, KUKURUZ SVUDA OKO KUĆE“ Seku Aleksić ovakvu viđaju komšije, a među njivama joj je najbolje

Poznati

„ČUPAVA, FLEKAVA OD DEČJE HRANE, KUKURUZ SVUDA OKO KUĆE“ Seku Aleksić ovakvu viđaju komšije, a među njivama joj je najbolje

Jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu i najuticajnijih ličnosti na društvenim mrežama Seka Aleksić u uključenju uživo u emisiji „Kec na jedanaest“ otkrila je kako izgleda njen porodični život daleko od Beograda za vreme korone. Iako život van grada tek sada dobija na popularnosti, ona već odavno uživa u svojoj porodičnoj bajci.

– Kada sam se doselila u Pazovu, neki su me ismevali da sam napravila kuću u kukuruzu. Tačno je, mene okružuje kukuruz, sa dve strane. Ja živim u njivama, ali sam srećna zbog toga. Daleko sam i od centra Pazove. Ne veže me ništa za Beograd, brzo dođem ako treba. Verujete mi – tu slobodu, mir, žubor vode ne bih menjala ni za šta na svetu – kazala je Seka.

Zbog dece, najmirnije mesto u kući je trenutno garderober:

– Čak sam i kompjuter prebacila ovde, a nekad mi dođe da tu popijem i kafu u toku dana – priznaje uz osmeh.

Poslovne i porodične obaveze balansira zahvaljujći velikoj ljubavi koju oseća prema deci:

– Sedam godina sam se bukvalno molila da ih dobijem. Koliko god da sam umorna, ja ću za njih uvek biti nasmejana, vedra i vesela.

Iako ne radi već dugo najpre zbog trudnoće a zatim i pandemije, srećna je:

– Ne mogu reći da smo izolovani. Privikla sam se lepo na to. Volim kuću, porodična sam osoba, dobro mi je došlo da odmorim. Ne planiram letovanje za sada.

Gledaoce je oduševila i svojim stavom o odgovornosti poznatih u sprečavanju širenja virusa:

– Mi, javne ličnosti, ukoliko smo uticajni, moramo apelovati na ljude i svojim primerom pokazati da se štitimo da bi ovo sve prošlo.

Spontana je u svakodnevnim stvarima:

– U Pazovi izađem bukvalno čupava iz kuće, u širokoj haljini, možda i flekavoj od dečije hrane.

– Sve što dođe u životu spontano je dobro. Ne robujem trendovima. Autori spontano pišu za mene i zato se pesme dopadnu i starijima i mlađima. Treba se držati svog stila – iskreno je poručila na kraju uključenja.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top