Đukanović isprozivao Srbe koji letuju u Hrvatskoj, Biković mu žestoko uzvratio

Printscreen/Instagram

Poznati

Đukanović isprozivao Srbe koji letuju u Hrvatskoj, Biković mu žestoko uzvratio

I ove godine su početak avgusta obeležile burne reakcije povodom obeležavanja „Oluje“ . Političar i narodni poslanik Vladimir Đukanović Đuka nije odoleo da na Tviteru ne kaže šta „od srca želi“ onima koji se put Hrvatske zapute, pa makar to bilo i zbog letovanja.

FOTO: TWITTER/DJUKA1979 / SCREENSHOT

„Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji. Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi“, napisao je Đuka na Tviteru.

Miloš Biković se tim povodom oglasio i izneo stav kojim nedvosmisleno daje na znanje da odabir zemlje koja će se turistički posetiti nije u vezi sa nečijim rodoljubljem.

„Čiko, da li smem da idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ipak poslanik pod zakletvom“, napisao je Biković.

U međuvremenu, Đukanovićev tvit više nije moguće otvoriti na Tviteru.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top