ANA NIKOLIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA U KUPAĆEM, PA POSLALA PORUKU O KOJOJ SVI PRIČAJU!

Printscreen/Instagram

Poznati

ANA NIKOLIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA U KUPAĆEM, PA POSLALA PORUKU O KOJOJ SVI PRIČAJU!

Ana Nikolić je u periodu od tri godine prešla put od najveće do najmanje kilaže koju je imala u životu, te se u oba slučaja našla na udaru negativnih komentara korisnika društvenih mreža.

Podsetimo, nakon rođenja ćerkice Tare, pevačica je napustila porodilište sa trocifrenim brojem kilograma, a mnogi su joj zamerili što godinu i po dana nije, poput mnogih svojih koleginica, radila na vraćanju u top-formu, na šta je Ana odgovorila da nemaju svi iste prioritete, te da je svu svoju energiju usmerila prema naslednici.

Kada se pak, pri donošenju odluke da se vrati na muzičku scenu, posvetila napornim treninzima i strogim dijetama, Nikolićeva ni tada mnogima nije bila po volji, te je tako ispod njenih fotografija na društvenim mrežama jako često moguće pročitati komentare da izgleda „nezdravo“ i „neuhranjeno“.

Pevačica, ipak, ne mari za sve te priče, te uživa u svojoj koži, a sada je ponosno pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu.

– Važno je da zamišljaš da si na moru, a to što se sunčaš na balkonu nije ni važno. Bitno je šta je u mislima. Bitno da je nekad bilo lepo – poručila je Ana.

Ana Nikolić

Puls

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top