Iscureli detalji iz bračnog života Džordža i Amal Kluni! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Iscureli detalji iz bračnog života Džordža i Amal Kluni! (FOTO)

U poslednje vreme jedan od najpoznatijih parova u Holivudu, Amal i Džordž Kluni, prolazio je kroz bračnu krizu.

Navodili su se različiti razlozi za razvod: od toga da se glumac brine za bezbednost svoje dece, blizanaca Ele i Aleksandra, usled pretnji koje njegova supruga dobija zbog svog političkog angažmana, do toga da je zapravo Džordž neveran svojoj lepoj supruzi.

– Džordž nije navikao da mu se naređuje i ne podnosi to, a Amal je celi odnos počela da guši i nikako joj se nije svidelo što je konstantno morala da čisti za njim – rekao je izvor za strane medije.

Kako su glasine postajale sve jače, Džordž je ipak rešio da prekine tišinu preko svog tima za odnose s javnošću. Tada je demantovao da se razvodi, ali sada stiže informacija da su bračne nesuglasice ponovo aktuelne.

View this post on Instagram

#georgeclooney #amalclooney

A post shared by Bize Güzellik Lazım 💓 (@bizeguzelliklazim) on

Par se, navodno, svađa jer Džordž često putuje u Italiju, što Amal smeta i brine, pišu strani tabloidi. Advokatica ne želi da menja adresu stanovanja jer neće da pravi pauzu u karijeri.

Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top