Žene koje muškarcima donose sreću…

pixabay.com

Ljubav i seks

Žene koje muškarcima donose sreću…

Za muškarca je najvažnije da u životu nađe odgovarajući posao i ženu

Ponekad je važnije da čovek prvo nađe ženu; kroz nju će otkriti svoju sudbinu. Velika je sreća ako nađe ženu koja donosi sreću. Ako sretnete takvu ženu, nije važno koliko godina ima, da li je lepa, kakav karakter ima – samo je važno da je ona ono što vama treba.

Margaret Braun, poznata humanitarka koja je preživela brodolom Titanika, u mladosti se udala za siromašnog čoveka. A onda je njena ljubav, muža vinula u nebesa – njen čovek je imao podršku u svemu što je naumio. I dok su mnogi smatrali da je lud što traži zlato, ona je podržavala njegovo ispitivanje rude. Uskoro je našao zlatnu žilu i par je postao veoma bogat.

Agata Kristi se udala za mladog arheologa; bio je 16 godina mlađi od nje. Tada je to bio skandal svetskih razmera. Agata nije bila lepa, ali ni previše mlada, plus je bila raspuštenica ali je svome mužu donela sreću: nepoznati arheolog poslušao je Agatu i kopao na mestu gde mu je savetovala – uskoro je našao drevno kraljevstvo. Našavši drevni grad, posto je poznat i bogat, ugledan naučnik.

A Džozefina, iako je varala Napoleona, imala je tako blagotvoran uticaj na njegovu sudbinu, da je veoma lako postao car i osvojio pola sveta. Kada su se rastali, sreća je napustila Napoleona….

Dakle, postoje žene koje donose pravu sreću svom muškarcu. Skoro svi veliki ljudi imali su pored sebe takve žene. Glavna stvar je pronaći ženu i oženiti je što je pre moguće.

Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top