Sanja Marinković otkrila savršenu figuru u kupaćem kostimu (FOTO)

instagram/Printscreen

Poznati

Sanja Marinković otkrila savršenu figuru u kupaćem kostimu (FOTO)

Mnogi se slažu ― izgleda bolje nego ikad

Voditeljka Sanja Marinković pokazala je na svom Instagramu kako uživa, pa mnoge oduševila najnovijom fotografijom.

Naime, Sanja je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu i mnogi se slažu ― njena linija je fenomenalna i izgleda bolje nego ikad.

― Uverena sam da treba bar jednom u životu da dozvolimo da nas strast potpuno obuzme, da joj se predamo i uživamo u svojoj novoj životnoj ulozi, ali samo ako smo je sami birali. Slažem se sa mojim prijateljem koji mi je na ručku jedne subote rekao da je svako od nas zamenljiv samo je pitanje da li je kvalitet uvek isti ― napisala je Sanja.

View this post on Instagram

Uverena sam da treba bar jednom u zivotu da dozvolimo da nas strast potpuno obuzme, da joj se predamo i uživamo u svojoj novoj životnoj ulozi 😇 Ali samo ako smo je sami birali 😉 Slazem se sa mojim prijateljem koji mi je na rucku u @ribarskoselo jedne subote rekao da je svako od nas zamenljiv samo je pitanje da li je kvalitet uvek isti 👌 Hvala svima koji su mi jedan vikend na obalama Crnogorskog Primorija u vreme #covid_19 ucinili lepsim 🙏❤️🐬 #montenegro🇲🇪 #enjoy #friends #sun #sea #weekendvibes #summer #corona #mojsinmojamerasrece #zenekojesuvisevole #magazinin #lovemyjob #swimming #travel #travelgram #beauty #nature #food #coffee #smile #relax #nomakeup

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Podsetimo, voditeljka se nedavno razvela od dugogodišnjeg supruga Aleksandra Uhrina.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top