U krilu sin, u ruci puška, a Bogdana ljušti krastavac: Slika o kojoj ne prestaje da se priča

Printscreen/Instagram

Poznati

U krilu sin, u ruci puška, a Bogdana ljušti krastavac: Slika o kojoj ne prestaje da se priča

Slika je, možemo reći, porodična, nastala u šumi, a postala je viral na društvenim mrežama

Veljko Ražnatović objavio je juče, u nedelju 13. septembra, sliku koja je postala pravi viral na društvenim mrežama.

U pitanju je porodična slika mladih Ražnatovića sa njihovim sinom, a o istoj ne prestaje da se priča već 16 sati, koliko ima od objavljivanja.

Na slici nastaloj u šumi su Veljkova supruga Bogdana Ražnatović, Veljko i sin Željko, kojeg je mladi bračni par dobio u junu ove godine. Ime je, kako je poznato, dobio po svom pokojnom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu, a o rođenju naslednika danima se pisalo u domaćim medijima.

Bogdana na slici ljušti krastavac, a Veljko bez majice drži sina u krilu, dok u desnoj ruci drži pušku naslonjenu iza uha. Ispred njih stoji veliki pas, a na slici se vide i ćumur i roštilj i zapakovano meso, spremno za pripremanje.

Dok su neki bili oduševljeni objavljenom slikom ističući kako je „mnogo skupa“, drugi u neverici zbog onoga što se nalazi na njoj, a treći, pak, šokirani jer do sada tako nešto nisu videli i smatraju da je ipak malo preterano, slika se munjevitom brzinom lajkovala i širila društvenim mrežama.

Mladi mama i tata su nasmejani, a uz objavu stoji i Veljkov komentar.

– Znaš li odakle si, sine, pogledaj pogledaj planine sive, zejtinlikom cveće procvalo, Šumadijom sunce zasjalo… Pozdrav iz majke Srbije – napisao je Veljko i uz to zamolio sve da više ne prijavljuju sliku, jer, kako je naveo, slika nikoga ne vređa.

Ova fotografija je glavna tema i na Tviteru, gde se takođe komentariše, i to neprestano. Satima unazad polemiše se o onome što je Veljko objavio, a komentari su mahom negativni.

Izvor: Telegraf

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top