Oglasio se Joksimović: OVO NAM JE NAJGORA GODINA, SVA SREĆA PA IMAM DIVNU SUPRUGU BORCA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Oglasio se Joksimović: OVO NAM JE NAJGORA GODINA, SVA SREĆA PA IMAM DIVNU SUPRUGU BORCA!

Saša Joksimović, glumac i rođeni brat Željka Joksimovića se oglasio na svom Instagram profilu, govoreći da mu je prošla godina najgora u životu.Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo smo izgubili bebu 22. maja, na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi ništa više… Hvala Bogu na svemu! Sve će proći… – napisao je Saša.

Podsetimo, Saša je u braku sa producentkinjom Nevenom, 12 goina, a jednom prilikom pre tri godine je rekao:

– Mi smo vezu započeli još u srednjoj školi i ona traje već 17 godina, od kojih smo devet u braku – rekao je on i otkrio da su tokom zabavljanja bili raskinuli, da bi se posle nešto više od godinu dana pomirili.

– Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna – ispričao je Saša.

Republika

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top