Bezvremenska elegancija i minimalistički stil Monike Beluči su modna lekcija!(FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Bezvremenska elegancija i minimalistički stil Monike Beluči su modna lekcija!(FOTO)

Glumica opijajuće lepote svoj stil je dovela do savršenstva kombinujući minimalizam i eleganciju na najbolji mogući način.

Monika Beluči ne eksperimentiše i nikako slepo ne prati trendove, što, složićete se, nikako ne bi ni pristajalo njenom karakteru i tipu lepote koji poseduje.

Ono čemu je istinski vrena je elegancija, koja odiše ženstvenošću, stilom, uravnoteženim i mirnim bojama i sasvim jednostavnim modelima. Da, jednostavnim, ali nikako „dosadnim“. Svaka kombinacija koju ponese poznata glumica, bilo da je u pitanju odelo ili svečana haljina sadrže „tvist“ i aksesoar koji se savršeno nadopunjuju i koji njen izgled čine besprekornim, a u isto vreme nenapdnim, odmernim i damskim.

Monohromatski stil koji preferira, kao i odela u kombinaciji sa seksi korsetima i visokim potpeticama – jednostavno mame uzdahe na prvi pogled. A, haljine ove dive su sinonim za „manje je više“ i koliko su lični stil i jednostavnost neraskidivo povezani.

Naravno, ne smemo zaboraviti uvek savršeno usklađen aksesoar – tašne, cipele, nakit i naočare za sunce, koji su pažljivo birani za svaki stajling.

Jednostavno i bez mnogo okolišanja – Monika Beluči je dama sa stilom, u pravom smislu te reči!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top