U oktobru nas očekuje misteriozna energija broja 10!

pixabay.com

Lifestyle

U oktobru nas očekuje misteriozna energija broja 10!

Oktobar nam donosi jesenje kišovite romanse i velike promene na poljuju ljubavi – saznajte kako će na vaš životni put uticati energija broja 10!

Duhovni aspekt broja 10

Broj 10 povezan je sa raskidom sa prošlosti i životom u sadašmnjem trenutku. Simbolizuje tačku novog koje je preraslo staro. Pokušavamo iza sebe da ostavimo ljutnju, agresiju, kritiku, bojkot, podmuklost, osvetu i slične neprijatne emocije i lošu energiju.

Numerologija ljubavi: vaš datum rođenja otkriva s kim se najbolje slažete u strasti i vernosti

U oktobru, 10. mesecu u godini, očekuju nas neobični i neočekivani preokreti (kao što je to bio slučaj cele godine). U principu, naše reakcije treba da budu lagane (jer smo do sada već navikli na sve). Mnogi ljudi će sebi dopustiti previše u komunikaciji.

Previše ili premalo?

Teško je postaviti meru onoga što je previše, a šta premalo. Svaki pojedinac je jedinstven i postavlja sebi granice. Ponekad se pojave ekstremne situacije da izazovu odgovor u nama, kao što bi život želeo da kaže: „Imate li dovoljno, hoćete li sada nešto učiniti?“ Ponekad zaista predugo odlažemo promene, ali pre svega promene koje podstiču lični rast. Lični i duhovni rast su retko prijatni. U stvari, rastemo tokom meditacije i tokom teških iskušenja.

Život jasno odražava ono što smo naučili i ono što (još) nismo naučili.

Oktobarski događaji pomoći će nam da odgovorimo na pitanje šta je previše (loše) u našem životu, a šta (dobro) premalo.

U odrazu

Svi koji ste spontano odgovorili čitajući sebi da u vašem životu nema dovoljno novca, zapitajte se da li je novac toliko vredna stvar da su vaše misli njime okupirane konstantno. Većinu vremena, naši podsvesni obrasci i uverenja osakaćuju naše prihvatanje onoga što želimo. Ako duboko u sebi mislimo da su svi muškarci loši (recimo da svi varaju) i naravno da su sve žene loše (recimo preračunate), onda je logično da želimo srećnu vezu, ali se bojimo veze kao takve, jer mislimo da će nešto krenuti po zlu.

Sloboda, spontanost, seksualnost

Oktobar će otvoriti vrata slobodi, spontanosti i seksualnosti. Vreme je za razbijanje tabua. Najviše što možete učiniti za svet je da ih srušite u sebi. Predrasude su samo misli – promenite mišljenje! Iznad svega, budimo svesni da svi imamo pravo da imamo mišljenje o svemu na svetu – ali nemamo pravo da sudimo. Primer: možda niste vegan, možda niste homoseksualac, niste religiozni itd. i to je tvoje pravo u životu. Ali nemate pravo da osuđujete one koji jesu. Događaji i vesti biće postavljeni pred vama otkrivajući ko ste. Posmatrajte svoje potencijalne predrasude, ogorčenost, bes i odgovore koji potiču iz straha umesto iz ljubavi.

Težićemo ka višoj slobodi i neograničenosti, tako da će sve oštrije mere generalno naići na još veći otpor. Međutim, globalno govorimo o vremenu kada će najugroženiji sve više osećati okove i prema tome biti aktivniji.

Na individualnom nivou može se očekivati veća otvorenost. Oni koji su u srećnoj vezi, mogu konačno poveriti svoju grešnu fantaziju svojoj drugoj polovini i takođe je ispuniti. Međutim, oni koji su u vezi, a nisu zadovoljni emnotivnim statusom, otvorenije će govoriti o svojim osećanjima ili čak odlučiti da napustite vezu. Pa, čak i usamljeni i slobodni bi se mogli odvažiti i malo više prepustiti jesenjoj, kišnoj romansi, umesto letnjoj. Za ozbiljnije nove veze novembar će biti malo povoljniji.

Kratki pogled na 2021

Posmatrajte sve ono što vam se čini pomalo van mesta i vremena u vašem životu – kao da je nekako palo s neba. Ovo je pregled 2021. Slične energije, izazovi, blagoslovi okružiće nas i 2021. Međutim, sve što bi se ispostavilo trulim u vašem životu, potrudite se da to uklonite pre nego što nova godina počne. Znate, ako dovoljno rano orežemo jabuku, i dalje imamo ukusno voće. Međutim, kada odugovlačimo (ili ne primećujemo mrlju), obično je prekasno. Isto važi za sve u životu. Neka vam broj 10 )oktobar) pomogne u rezanju.

Oktobar donosi jesen, ali ovog puta neće biti mirno. Kišno popodne posvetite sebi, svom ličnom i duhovnom rastu, a večeri strasnim trenucima.

Oktobar će otvoriti vrata slobodi, spontanosti i seksualnosti. Vreme je za razbijanje tabua. Najviše što možete učiniti za svet je da ih srušite u sebi. Predrasude su samo misli – promenite mišljenje! Iznad svega, budimo svesni da svi imamo pravo da imamo mišljenje o svemu na svetu – ali nemamo pravo da sudimo. Primer: možda niste vegan, možda niste homoseksualci, niste religiozni itd. i to je tvoje pravo u životu. Ali nemate pravo da osuđujete one koji jesu. Događaji i vesti biće postavljeni pred vama otkrivajući ko ste. Posmatrajte svoje potencijalne predrasude, ogorčenost, bes i odgovore koji potiču iz straha umesto iz ljubavi.

Karmička numerologija otkriva ko ste bili u prošlom životu i šta vas čeka u budućnosti: evo kako da izračunajte broj svog karmičkog zadatka

Odnosi su i dalje raznoliki

Na individualnom nivou može se očekivati veća otvorenost. Oni koji su u srećnoj vezi, konačno mogu poveriti svoju grešnu fantaziju svojoj drugoj polovini i takođe je ispuniti. Međutim, emotivno neispunjeni, otvorenije će govoriti o svojim osećanjima ili čak odlučiti da napustite vezu. Pa, čak i slobodni bi se mogli odvažiti malo više i prepustiti se jesenjoj, kišovitoj romansi. Za ozbiljnije nove veze novembar će biti malo povoljniji.

Kratki pogled na 2021

Posmatrajte sve ono što vam se čini pomalo van mesta i vremena u vašem životu – kao da je nekako palo s neba. Ovo je pregled 2021. Slične energije, izazovi, blagoslovi okružiće nas i 2021. Međutim, sve što bi se ispostavilo trulim u vašem životu, potrudite se da to uklonite pre nego što nova godina počne. Znate, ako dovoljno rano orežemo jabuku, i dalje imamo ukusno voće. Međutim, kada odugovlačimo (ili ne primećujemo mrlju), obično je prekasno. Isto važi za sve u životu. Neka vam broj 10 pomogne u rezanju.

Oktobar donosi jesen, ali ovog puta neće biti mirno. Kišno popodne posvetite sebi, svom ličnom i duhovnom rastu, a večeri strastvenim trenucima.

Autor: Numerolog i motivacioni life coach Lili Sorum

Izvor: Sensa.si

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top