NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA NAŠE GLUMICE

Printscreen/Instagram

Poznati

NEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA NAŠE GLUMICE

Najlepši trenuci u životu naše poznate glumice desili su se potpuno neplanirano

Glumica Marina Ćosić je otkrila da su joj se dogodili najlepši životni trenuci koje nije planirala – ona je na svadbu došla ne znajući da je njena!

Naime, njen suprug je napravio iznenađenje te glumica nije bila upoznata sa tim da će istog dana biti verena i udata, a sve se odigralo nakon lošeg perioda.

– Od početka korone mi smo porodično imali jedan veliki emotivni rolerkoster, i kao i većina, nismo bili pošteđeni za tužne momente i gubitke članova porodice. Uprkos tome što je svadba trebalo da bude “bačena u zapećak” jer je planirana za sredinu marta, a onda su usledili karantin i gubici, život izbalansira sve, čak i u vašem mikrouniverzumu. Veridba i svadba nisu bili dozvoljeni za period kad je moj sada već suprug Nikola hteo da ih napravi, u istom ovom obliku, već u septembru, a mi smo u međuvremenu između tih nemilih događaja, blagosloveni i ćerkom. Svim srcem verujem da bi se i baka i deka, koje smo izgubili, radovali i želeli da se mi radujemo događajima koji su usledili – kaže ona i ističe da nije bila upoznata da će svadba da se odigra na ovaj način:

– To je bio plan mog supruga, koji je želeo da taj dan bude jedinstven. Mi jesmo planirali da se uzmemo u istom intimnom okruženju kao i sada, bez obzira na koronu, to je bio plan za ovu godinu. Ali, ja nisam imala pojma da ću biti verena i istog dana udata, što se, priznaćete, jednom dešava i srećna sam što se desilo baš meni. Nema tu previše polemike, volite nekoga i želite da provedete sa tom osobom život. Danas ili za šest meseci, isto je kada se papir potpiše.

KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top