Žena Rafaela Nadala ne želi da ga prati na turnirima i ne želi da mu rodi decu!

Printscreen/Instagram

Poznati

Žena Rafaela Nadala ne želi da ga prati na turnirima i ne želi da mu rodi decu!

Rafael Nadal i Ćiska Papeljo (32) prošle su se godine venčali nakon 14 godina veze, a ona izbegava javnost i društvene mreže

Teniser Rafael Nadal (34) svaku pobedu prvo proslavi sa suprugom Ćiskom Papeljo (32) ako je tada u publici, ali ona često izbegava svetla reflektora.

Inače, Maria Frančeska Perelo, poznatija kao Ćiska, radi u osiguranju i diplomirala je preduzetništvo, a uz to je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promoviše ličnu i društvenu integraciju i razvoj dece i mladih kroz sport u Španiji i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s teniserem 2005., ali poznavali su se mnogo godina ranije.

Veridbu su objavili u januaru 2019., a venčali su se u oktobru iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španskom ostrvu Majorka, gde se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili brojni glumci.

Supružnici nemaju decu, ali Rafael je svojevremeno rekao da mu se sviđa da sebe zamišlja u ulozi oca. Istakao je da bi voleo da on i Ćiska pričekaju da završi tenisku karijeru kako bi se mogao deci potpuno posvetiti.

„Voleo bih imati decu: sinove, kćeri… Ja sam osoba koja voli decu i porodičan sam čovek“, ispričao je.

Ćiska je u jednom od retkih intervjua objasnila zašto je odlučila da ne dolazi na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istakla je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htela poremetiti koncentraciju prateći ga svugde.

„Njemu treba prostor kada se takmiči i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svuda, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali“, zaključila je.

Inače, Ćiska nema profil na društvenim mrežama, a Nadal retko deli njihove zajedničke fotografije.

Dnevnik.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top