Ovako se obeležavaju PRAZNICI u domu Ane Ivanović, a evo ČEMU UČI SINOVE!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovako se obeležavaju PRAZNICI u domu Ane Ivanović, a evo ČEMU UČI SINOVE!

Otkako se udala za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, Ana Ivanović jednako proslavlja i katoličke i pravoslavne praznike.

Porodica uživa u ovakvim prilikama, pogotovo od kada su dobili sinove Luku i Leona, te im prenose sve običaje i tako zajedno poštuju tradiciju. Ovog puta, bivša teniserka na simboličan način iznenadila je svoje najmilije i ispoštovala običaj za katolički praznik Svetog Nikolu.

― Svi su zajedno očistili su svoje čizme i postavili ih pored ulaza u dom pre odlaska na spavanje, noć pre dana Svetog Nikole, a Ana se potrudila da ih darovi dočekaju ujutru. Ona je u dečje čizmice stavila mandarine i slatkiše, dok je njene i Bastijanove ukrasila biljkama i šišarkama kako običaj nalaže ― objašnjava izvor blizak bivšoj teniserki, koja se i sama pohvalila koliko su uživali u ovom prazniku:

― Sveti Nikola nam je svratio sinoć. Želim svima koji slave blagosloven i srećan praznik ― poručila je Ana dok je pozirala pored čizmica i poklona.

Decembar je inače posebno veseo u njihovom domu, upravo zbog obeležavanja i katoličkih i pravoslavnih praznika.

― Oni uživaju u svakom svečanom danu i trude se da ispoštuju sve praznike. Ani je posebno bitno da njeni sinovi poštuju tradiciju koju nalaže Švajnijeva vera, ali i njena. U njihovom domu nema deljenja čiji je koji praznik, već se svi podjednako slave. Zbog toga je ovaj period posebno radostan u njihovom domu, pa nakon što proslave sve katoličke praznike, jedva čekaju januar i pravoslavni Božić, koji takođe obeležavaju baš kako običaji nalažu ― ističe izvor i dodaje:

― Posebno im je bitno da se Luka i Leon upoznaju sa tradicijom i njenom i Švajnijevom, a kako im sve predstavljaju kroz igru i vesele trenutke, mališani su oduševljeni, te u ovom periodu u njihovom domu vlada posebno razigrana i vesela atmosfera.

BLIC 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top