Nemamo mi strah od ljubavi već se bojimo bola iz prošlosti!

pixabay.com

Ljubav i seks

Nemamo mi strah od ljubavi već se bojimo bola iz prošlosti!

Da li se ponekad plašite ponovo se zaljubiti i dati svoje srce nekome u potpunosti? Da li se plašite da biste ponovo mogli biti povređeni?

Ljubav je rizik. Rizik koji svako od nas treba da bude spreman da napravi jer za ljubav vredi rizikovati. Nikad ne znate kako će nešto ispasti ako to ne napravite. Bez obzira na strah koji osećate nikada ne smete da odustanete od ljubavi. Verujte u pravu ljubav jer ona zaista postoji.

Verujte i nadajte se da će ovaj put sve ispasti kako treba. Ta prava ljubav nije neki privremeni osećaj to je mnogo više od toga. To je jedna veoma moćna sila koja može da zavrti celi svet. Ljubav nije zastrašujuća, ona je zaista lepa i ne treba da se plašite nečega tako čistog i divnog kao što je istinska ljubav.

Ona vam daje razlog za život i daje vam snagu da uvek idete napred bez obzira na to koliko stvari mogu biti loše. Ljubav u vaš život unosi toliko lepih boja, ona vas menja u potpunosti i čini vas boljom osobom. Ne dozvolite da vam strah od ljubavi upropasti istinsku sreću.

Ne dozvolite da zbog stare boli izgubite veru u ljubav. Znam da je teško kada vas neko izda i prevari, ali morate biti jači od toga. Bez obzira koliko vas je neko povredio, nikada ne dozvolite da vam to ugasi veru u ljubav. Ne zatvarajte svoje srce za novu ljubav samo zato što vas je neko ranije povredio.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top