Na Tviteru svi gledaju u Aninu „jadnu jelku“ i „prljave zavese“ – a ne vide NAJVAŽNIJU STVAR NA FOTOGRAFIJI

Printscreen/Instagram

Poznati

Na Tviteru svi gledaju u Aninu „jadnu jelku“ i „prljave zavese“ – a ne vide NAJVAŽNIJU STVAR NA FOTOGRAFIJI

Fotografija, kao i svaka druga njihova, odiše srećom i zaljubljenošću, a komentari koji ispod pljušte u potpunom su neskladu sa ljubavi i srećom koja izbija sa slike.

Ana, kao i uvek blista u efektnoj haljini i cipelama, a osmeh od uva do uva koji ima ovaj bračni par naprosto ne može da se odglumi niti lažira. Da li je to povod za otrovne komentare koji se nižu ispod slike? Mnogi Tviteraši misle da jeste.

Da Ana lista komentare na Tviteru ispod svoje slike, teško da bi mogla da ostane potpuno ravnodušna na silne kritike koje je prikupila.

Od vulgarnih komentara na račun „muža Nemca, jer joj je valja Srbin“, preko opaski da je „već zaboravila kad je „njen Božić“, pa do onih koji se pitaju ima li Ana uopšte para kad joj je jelka „tako jadna“, došlo se i do saveta da „opere zavese“.

U sve su komentatori zagledali samo da ne vide dva široka osmeha na zaljubljenim licima.

Otrov se izlio u komentarima toliko da ljudi nisu mogli da to ne primete.

Bilo je, u manjini, i onih koji ne zavide, već se raduju zajedno sa Anom.

„Ana pored ovog čoveka sija više od nakićene jelke i samo na takve odnose treba da pristanemo“, poručuje jedna Tviterašica.

„Bukvalno jedna od lepših fotki parova i tako se lepo vidi da su srećni i da im je lepo, I ONDA DOĐE NEKA SLAVICA DA OSTAVI SVOJ KOMENTAR OD DVA DINARA“, komentarišu ljudi.

Tako su Ana i Švajni, koji mogu da posluže kao mustra za savršen brak dve javne ličnosti, završili razapeti na Tviteru, upravo zbog iskrenog sklada kojim isijavaju. Previše su fini i nenametljivi, baš kao i ta jelka koja ljudima toliko bode oči.

Naravno, i da je suprotno, pa da su se pohvalili raskošnim poklonima i bogato okićenom jelkom, bili bi dočekani podjednako na nož. Zbog toga se i nadamo da ne čitaju komentare ispod svoje slike – možda su želeli da samo podele sa pratiocima prazničnu radost, ali pratioci su njima uzvratili tako što su pokušali da im sve zagorčaju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top