Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava život

pixabay.com

Ljubav i seks

Naučite razliku između muškarca koji vas voli i onog koji vam uništava život

Nije lako pronaći pravu ljubav. Još je teže znati da li je to pravo ili nije. Ali, duboko dole svi imamo taj glas u našoj glavi koji neće da zaćuti. Jeste li se ikada zapitali da li je muškarac s vama iz pravog razloga ?

Pun poštovanja / Tolerantan

Pravi čovek, čovek koji vas voli, poštovaće vas zbog vaših snažnih mišljenja. Ali, s druge strane, postoje muškarci koji će vam reći da ste u krivu ili složiti se da mislite šta želite, ali bez verovanja da je vaše mišljenje važno kao njegovo.

Ohrabrujući / Kontrolirajući

Čovek koji voli ženu podstaći će  je da sledi nove mogućnosti i iskustva.Pravi muškarac je može upoznati sa puno novih stvari, ali najvažnije je da je nikada neće prisliti na nešto što joj se ne sviđa.

Iskren / Okrutan

Čovek koji voli ženu će joj reći ono što treba čuti. Na primer, ako ga pitate kako izgledate u odeći i on vam kaže da obučete nešto drugo, to ne znači zlo. Samo je iskren. Ali, ako vam čovek kaže da trebate smršati, on vređa ono što vam se sviđa ili vaš stil. Trebali biste znati da on to radi jer vas ne poštuje.

Privržen / Nametljiv

Želite li čoveka koji vam piše i zove vas 24/7? Neke žene misle da ovo zvuči sjajno, ali bi trebale bolje razmisliti o tome, jer stalno proveravanje i zahtevanje sigurnosti svog mesta u vašem životu, ukazuje na to da je on u ovom više za sebe nego za vas.

Zaštitnički / Posesivan

Prirodno je zaštititi nešto do čega vam je stalo. Ako vam ne dopušta da idete bilo gde sami ili počinje se svađati s ljudima koji pokušavaju razgovarati s vama, onda je posesivan.

Ozbiljan / Zainteresovan

Čovek koji je zainteresovan za vas razgovaraće s vama kada mu vreme bude prikladno. Ovo je očekivano, ako je veza nova. Ali, ako ste vas dvoje već neko vreme zajedno i razgovarate samo kad on može, onda očito nije zaljubljen.

Izvor: novipocetak

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top