Ako ste ovo sanjali, život će vam se promeniti iz korena na bolje!

pixabay.com

Lifestyle

Ako ste ovo sanjali, život će vam se promeniti iz korena na bolje!

Snovi predstavljaju pravu misteriju i postoje razne vrste tumačenja. Ono što je dokazano je da žene češće sanjaju nego muškarci, a odrasli više nego deca. Snove u boji sanjaju ljudi koji su umetnčki nastojeni, a crno-bele praktične osobe.

Prema starom verovanju ukoliko ste sanjali neke od ovih stvari, predstoji vam uspešan period i velika sreća:

Plakanje

Iako je prva pomisao da simbolizuje nešto loše, realnost je potpuno drugačija. Veruje se da ukoliko sanjate kako plačete, to znači da ćete na javi iskusiti veliku sreću i da vas očekuje uspeh.

Kada sanjate da plačete, to je znak da ćete se radovati. Uskoro ćete čuti vesti koje će vas usrećiti, a može vam se ukazati i šansa koju ste dugo očekivali. Imaćete priliku da se usavršavate u poslu koji volite i da, zahvaljujući tome, doživite mnogo lepih iskustava.

Dobićete ono čemu ste se dugo nadali. Moguće je da je partner shvatio da ste vi prava osoba za njega i da želi da vaš odnos bude još bliskiji.

Prsten

Ovaj san ima veoma pozitvno značenje, simbol je posvećenosti, uspeha i lepih stvari.

Ako ste dobili prsten kao poklon od nekoga u snu, takav san je dobar znak, koji može da ukazuje na rešavanje svih problema i nesporazuma u ​​vašoj trenutnoj vezi. Ovaj san je znak da vaš odnos prelazi u novu fazu mira i emocionalnog blaženstva.

Sanjati da igrate karte

Ukoliko u snu karte igrate samo radi zabave to ukazuje da postoji velika šansa da se vaši planovi ostvare i da će vam okolnosti ići na ruku. Veruje se da ovaj san predskazuje uspešan poslovni period pred vama. Osim toga, ovaj san je simbol dobrog zdravlja.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top