Jelena Karleuša reagovala na ispovest glumica porukom koja će se prepričavati

Printscreen/Instagram

Poznati

Jelena Karleuša reagovala na ispovest glumica porukom koja će se prepričavati

Pevačica je rešila da ne ostane nema nakon što su glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić optužile učitelja glume Miroslava Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, a njena poruka nesumnjivo će privući mnogo pažnje.

Jelena Karleuša podelila je Instagram story u kojem se osvrnula na činjenicu da su svi iznenađeni optužbama na račun Aleksića i nazvala javnom tajnom maltretman koji glumice doživljavaju.

— U momentu kad su svi šokirani silovanjem mladih glumica, postavljam pitanje koga, bre, vi svi folirate. Javna je tajna da se mlade glumice zlostavljaju i ucenjuju ulogama — decenijama! Pitajte bilo koju glumicu koliko puta je doživela od zadriglih krmama i matoraca koji odlučuju ko će dobiti koju ulogu da traže nešto zauzvrat. isto važi i za mlade pevačice, ali žene u svim drugim profesijama! Svaka žena je doživela bar neprijatnost od muškarac! Ja milion puta! Milion puta… — napisala je pevačica.

Ona ističe da su žene na ovoj planeti građani drugog reda i da se „poštuju isključivo muška pravila“.

— U našoj zemlji je javna tajna da se žene zlostavljaju i da moraju da ćute! Ćute jer se plaše, jer nemaju love, jer nemaju leđa, jer nemaju podršku da dignu glas, jer ih je sramota, jer su naučene da trpe i ćute, jer žele da uspeju, a preko kreveta je, nažalost, nekima jedini put! Ali to je put pakla koji žene moraju da zaustave — napomenula je Karleuša.

Ona je istakla i svoju podršku glumicama koje su hrabro istupile i digle glas.

— Moja podrška mladim ženama iz ove trenutno aktuelne priče, ali i svim onim koje, daleko od javnosti, ovog momenta prolaze kroz sličan pakao! Sestre, glavu gore, stistnice i zube i pesnice — poručila je.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top