SANJA MARINKOVIĆ ŠOKIRANA KRITIKAMA: „Ti si polovna roba!“

Printscreen/Instagram

Poznati

SANJA MARINKOVIĆ ŠOKIRANA KRITIKAMA: „Ti si polovna roba!“

Dve koleginice u sukobu mišljenja!

Sve žene priželjkuju da im partner bude savršen, ali često previđaju da to nisu ni one same. Baš to je i bio predmet rasprave u poslednjoj emisiji Magazin In koju vodi Sanja Marinković, novinarka koja je nedavno bila pod metom kritika javnosti zbog izjave o „kovid eliti“.

Naime, u gostima joj je bila Simonida Milojković, novinarka i spisateljica, poznata po tome da često nema „dlake na jeziku“ pa je slikovito opisala kako izgleda osoba koja je prošla emotivne turbulencije u životu, uključujući razvod, neuspeli brak ili težak raskid.

„Svi mi razvedeni, mi smo ti, Sanja, kao roba iz second hand radnje… – rekla je Simonida svoje izlaganje, ali Marinkovićeva nije ni dozvolila da njena drugarica nastavi rečenicu.

– To nije lepo, kako iz second hand radnje? Ko sebe tako doživljava?

– Svi smo već polovni, iznošeni, negde je pocepano, fali ti neko dugme, a očekuješ da partner bude savršen… Pa, ne može, brate mili! – bila je iskrena Simonida.

Nedavno razvedena, Sanja je bila izgleda veoma pogođena ovakvim opisom. „Molim te, napusti emisiju! Ti si izgleda promašila emisiju… Šalim se“ – rekla joj je, ali odmah zatim saslušala Simonidu do kraja.

– Ne, stvarno treba da budemo realne. Očekujemo da partner bude savršen, a ni same nismo savršene.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top