Emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca o prvom susretu sa velikim glumcem: Zaljubila sam se u njegovu meku dušu!

instagram/Printscreen

Poznati

Emotivna ispovest udovice Nebojše Glogovca o prvom susretu sa velikim glumcem: Zaljubila sam se u njegovu meku dušu!

Udovica preminulog velikana srpskog glumišta priseća se velike ljubavi

Legendarni glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine od raka pluća i za sobom ostavio udovicu Milicu Glogogac i troje dece – sinove Gavrila i Miloša i najmlađu ćerkicu Sunčicu.

Udovica preminulog glumca je u biografiji „Glogi” autora Aleksandra Đuričića, otvorila dušu i otkrila sve detalje o njihovoj velikoj ljubavi.

Upoznali su se nakon premijere „Hadersfilda” kada mu je Milica, tadašnja novinarka, prišla kako bi ga intervjuisala.

„U meni su se mešali uzbuđenje i strahopoštovanje. Imala sam tremu, onu naivnu, dragocenu za mlade novinare. On je bio iznenađujuće pristojan i koncentrisan. Čudila sam se: „tako veliki glumac, a tako neposredan i drag” – priča Glogovčeva druga supruga i dodaje da taj njihov intervju nikada nije objavljen jer je neko greškom obrisao snimak s kamere.

Međutim, sudbina je tu umešala prste, pa su se ubrzo ponovo sreli, a zatim su se probudile emocije.

„Zajednički život sa njim bio je tako zabavan! Na prvu loptu delovao je robusno, malo grublje, a kada sam ga zaista upoznala, shvatila sam koliko je meka duša – u to sam se zaljubila. Od svega je pravio poeziju. Voleo je da peva, da pušta muziku i često smo plesali po kući“, priseća se Milica i dodaje:

Sećam se, bila sam u drugom stanju i termin mi je već bio prošao. Stomak mi je bio toliko veliki da nismo mogli da se zagrlimo dok smo igrali. Zagrlio me je nekako sa strane i zapevao pesmu Tome Zdravkovića Sunčici, koju smo čekali:

„Evo, već je jesen, a tebe još nema, sigurno si negde novog tatu srela”. Puno smo se smejali zajedno“, priseća se Milica Glogovac.

Milica Glogovac je otkrila i da je pokojni glumac bio izvanredan kuvar.

„Favorit mu je bila pastirska pita, u koju ide crno pivo. Nerviralo ga je što ne jedem meso pa ne mogu da osetim slast njegovih mesnih kulinarskih poduhvata. I uvek je spremao ogromne količine, kao da treba da nahrani četu vojske. Pravio je crveno sočivo, biftek, kobasice“, priča Milica.

Osim toga, što je bio kuvar, ona ističe i da je uvek voleo nekoga da ugosti i počasti ga svojim specijalitetima.

24sedam

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top