Kate Winslet ima poruku za one koji su rekli da je debela

instagram/Printscreen

Poznati

Kate Winslet ima poruku za one koji su rekli da je debela

Od srednjoškolskih dana pa sve do danas, Kate se susretala sa uvredama i osudama društva. Govorili su joj da je debela, a kasnije predložili da se zadovolji ulogama za “debele devojke”. Smejali su joj se, izazivali i govorili kako će polako doći vreme da će biti presrećna time da uopšte dobije pomenute uloge.

“Mnogo puta sam čula rečenicu:”Jednostavno nisi ono što tražimo”. Ali to me nije navelo da se zatvorim u sobu i plačem, odustanem od svog sna. Ignorisala sam negativne komentare i verovala u sebe. Odlučila sam da se izdignem iznad toga i radim marljivo i predano na sebi. Potrebno je biti neuništiv, kada nešto voliš i veruješ da si vredan da uspeš. Nekada je vera u sebe upravo najteži deo cele priče”, istaknula je u svom ohrabrujućem govoru.

I uprkos svemu tome, Kate je uspela dobiti najveću ulogu ikada u filmu koji se pamti i vredi za jedan od najvećih ikada snimljenih. Glumila je u Titaniku. To je navodi da svima poruči kako možete biti bilo gde i raditi bilo šta, ali pre ili kasnije ćete dobiti ono što vam pripada, ako dovoljno verujete u sebe.

Ona je naučila savladati svoje strahove, ne tražiti izgovore za neuspeh i jednostavno se posvetiti svemu što je čini srećnom. Zadovoljna i ispunjena sobom onakvom kakva jeste. Mršava, debela, mlada ili starija, svoja i samouverena Kate Winslet.

Mnogo puta sam čula rečenicu:”Jednostavno nisi ono što tražimo”. Ali to me nije navelo da se zatvorim u sobu i plačem, odustanem od svog sna.

Zavolite i vi sebe, pokažite svetu da bez obzira na sve komentare, predrasude i uvrede vi znate koliko vredite. Takvi ćete sigurno i uspeti.

Lola

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top