Svi ljubavni brodolomi Dženifer Lopez! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Svi ljubavni brodolomi Dženifer Lopez! (FOTO)

Ova žena baš nema sreće u ljubavi

Vest da su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez raskinuli je brzo obišla ceo svet, a kao razlog ljubavnog kraha navodi se neevra bejzbol igrača.

Pop diva nikako da se skrasi i pronađe sreću u ljubavi. Pristimo se svih njenih neuspelih veza:

Prvu ozbiljnu vezu Jenifer je imala u ranim 20-ima sa Dejvidom Kruzom. Veza je trajala čak deset godina, a presudila im je, kako je rekla, mladost i neiskustvo.

– Poznaje me bolje nego bilo ko drugi – hvalila ga je.

Tri godine nakon raskida Jenifer je utehu pronašla u kubanskom konobaru Ojaniu Noi (46). Upoznala ga je u restoranu u Miamiju, a ubrzo su se venčali 1997. godine. Bračna sreća trajala je tek deset meseci. Iako je nakon razvoda dobio 32, 8 miliona od pevačice kako bi ćutao o njihovoj intimi, to mu nije bilo dovoljno.

Nekoliko godina nakon razvoda pokušao je da objavi knjigu u kojoj je otkrio detalje njihove intime, ali su ga advokati Dženifer sprečili u tome.

Uporni Kubanac je još jednom pokušao da privuče pažnju javnosti pričom o privatnom video snimku, ali ga je sud ponovo sprečio u nameri da objavi.

Sve popularnija Jenifer se zatim zaljubila u repera Šona Kombsa (51) poznatijeg kao Paf Dedi. Bili su dve godine u vezi, a raskinuli su zbog njegove nevere.

– Nikad ga nisam ulovila sa nekom ženom, ali jednostavno sam znala da me vara. Rekao bi mi da ide u klub sa prijateljima, a onda ne bi došao kući celu tu noć ili čak po nekoliko dana – izjavila je jednom prilikom ona.

U septembru 2011. godine se drugi put udala. Njen uzabranik bio je plesač Kris Džad (51). Upoznali su se na snimanju njenog spota ‘Love Don’t Cost a Thing’.

Sa plesačem je ostala u vezi 8 meseci, a onda je njeno srce osvojio Ben Aflek.

Ta veza joj  je obeležila karijeru. Oboje su bili pod lupom javnosti, a dobili su i nadimak – Benifer. Aflek je zaprosio 2002. dijamantskim prstenom u rednim od 7,8 milijuna.

– On je taj, nadam se da ćemo uskoro zasnovati porodicu- govorila je ona pre venčanja koje je bilo najavljeno za 14. septembar 2003. u Santa Barbari. Međutim, tri sata pre svadbe usledio je šok. Ben je otkazao venčanje.

– Mislila sam da je naša veza bajka. Maštala sam o deci, a on me ponizio kao niko u životu – priznala je Jenifer. Ben joj nije ostao dužan. Često je u intervjuima pričao o tome kako se gušio u toj vezi i da su mediji krivi za njihov raskid jer su ih stalno pratili. Išao je toliko daleko da ju je optužio da mu je zbog te veze stagnirala karijera.

– Niko mi tako nije slomio srce kao on. Ben mi je bio prijatelj, poznavali smo se godinama. Stvarno sam ga jako volela – rekla je. Samo dva meseca kasnije paparaci su je uhvatili u zagrljaju prijatelja, pevača Marka Entonija (52). Tvrdila je da će ostati zauvijek zajedno. Venčali su se tajno u junu  2004. ,a sa njim je dobila blizance Emu i Maksa (13). Živeli su zajendo do 2011. godine. – Raskid me je slomio. Porodica mi je sve, a raspadala se. Ležala sam u krevetu nemoćna, ali kratko. Nisam izgubila veru u ljubav – izjavila je Lopez i dodala:

– Volim da budem u braku i ponovo da se udam. Još ne znam kad, ali bitno je da nisam izgubila veru. I tako je i bilo. Nakon nekoliko meseci je srce poklonila plesaču i glumcu Krisu Smartu. Pre njega, šuškalo se da je u vezi sa Bredlijem Kuperom.

Nakon tog raskida Jenifer je bila sama godinu dana, a onda je 2017. u njen život došla, kako ga ona naziva, srodna duša. Aleks Rodrigez i ona su postali nerazdvojni, a ove godine su planirali i venčanje, koje je odloženo zbog korone.

24sata.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top