SRBIJU POTRESAJU TRAGIČNE VESTI O SAMOUBISTVIMA: Poznati glumac uputio snažnu poruku mladima!

Printscreen/Instagram

Poznati

SRBIJU POTRESAJU TRAGIČNE VESTI O SAMOUBISTVIMA: Poznati glumac uputio snažnu poruku mladima!

Glumac Milan Marić uputio je snažnu poruku mladima u Srbiji koji se suočavaju sa mentalnim problemima u vrlo izazovnim vremenima pandemije.

Broj samoubistava mladih zabrinjava – prošle nedelje su za samo 24 sata tri osobe izvršile samoubistvo u Beogradu. Ova, ali i druga samoubistva mladih u poslednje vreme, potresla su javnost i usmerila pažnju na ugroženost mentalnog zdravlja, pogotovo mladih.

On je gostujući u Beogradskoj hronici, mladima poručio da razgovaraju o mentalnom zdravlju i uputio im snažnu poruku.

„Život ionako jeste manje ili više komplikovan i sve ono što živimo poslednjih godinu dana i više jeste kao vanredno stanje i može da utiče na to da se osećate usamljeno, tužno, razdražljivo, nesigurno. Probajte da pričate sa roditeljima, prijateljima. Ako ne želite sa njima, možete da pozovete ljude iz Nacionalnog centra za sprečavanje samoubistva, oni rade 24/7, potpuno je anonimno, besplatan je poziv, broj je 011 7777 000 ili ljude iz organizacije Srce, oni rade svakog dana od 14 do 23, broj je 0800 300 303, možete anonimno da razgovarate s tim ljudima. Zajedno smo jači“, poručio je Milan Marić.

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top