Kako se ponaša muškarac kada želi okončati vezu?

pixabay.com

Ljubav i seks

Kako se ponaša muškarac kada želi okončati vezu?

Ne traju sve veze zauvek, jer da traju, možda nikada ne biste pronašli onu osobu koja vam je zaista potrebna.

Često se veza može početi raspadati, a da toga nismo ni svesni. Ipak postoje nekoliko načina ponašanja koja najčešće koriste muškarci pre nego što se odluče da okončaju vezu u kojoj se nalaze.

1. Stalno traže izgovore; Muškarac koji želi prekinuti vezu će stalno tražiti izgovore kako ne bi morao provoditi vreme sa vama.

Iako nema konkretan razlog da okonča vašu vezu, on će na ovaj način inicirati raskid tako da izgleda kao da ste vi raskinuli a ne on. Na taj način je oslobođen krivice.

2. Sve češće se raspravlja oko gluposti; Muškarac koji želi da okonča vezu će i najmanju sitnicu pretvoriti u razlog za svađu.

Tako pokušava odgurnuti svoju partnerku od sebe i stvariti probleme i tamo gde ih nema.

3. Distanciranje; Polako počinje da se udaljava i sve više vremena provodi sam i ponaša se kao da nije u vezi. Ako primetite da se vaš muškarac ponaša ovako vreme je da sedete i ozbiljno porazgovarate o vašoj vezi.

Možda je bolje da je okončate na vreme dok niko nije povređen i da svako od vas krene svojim putem.

4. Postaje neodlučan; Ako primetite da je vaš partner postao jako neodlučan i da ne zna šta će sa sobom, svojim životom i vašom vezom, možda je vreme da okončate vašu vezu.

Možda je bolje da svemu stanete u kraj i stavite tačku na vašu vezu. Kraj veze ne mora uvek biti loša stvar. Ponekad se dvoje ljudi jednostavno razdvoje. Najvažnije je da budete iskreni jedno prema drugome i da oboje razmislite šta želite od života čak i ako to znači da biste trebali prekinuti.

Nemojte se truditi da spašavate vezu koja je osuđena na propast. Ponekad se dobre stvari raspadnu kako bi se u našem životu napravilo mesta za neke još bolje.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top