Ili me voliš ili ne – Ne postoji nešto između

pixabay.com

Ljubav i seks

Ili me voliš ili ne – Ne postoji nešto između

Umorna sam od igranja igrica koje uključuju i zaljubljivanje. Sasvim sam prerasla to detinjasto ponašanje. Više ne želim da trošim vreme sa ljudima koji me ne shvataju ozbiljno.

Kada dođe do veze želim da sve karte budu otvorene. Želim da moje srce bude na dlanu i isto to očekujem od svog partnera. Dosta mi je laži i spletki i potreban mi je neko ko oseća isto kao i ja. Odrastao i emotivno zreo.

Ne želim nekoga kome je samo do igrica niti želim išta sa pola duše, više nisam u toj fazi a čini mi se da nikada nisam ni bila. Želim nekoga ko će u vezi dati sve od sebe i uvijek ulagati trud do svog maksimuma. Ne pristajem na manje od toga.

Ja sam žena koja će voleti muškarca svim svojim srcem , ja se ne suzdržavam kada su emocije u pitanju. Uvek ću biti realna i moja osećanja su stvarna. Ako ne mogu ovo da ispunim – neću ni ulaziti u vezu. Ne želim da imam ništa sa muškarcem koji me želi samo na noć ili dve.

Ja nisam taj tip žene. Ja se trudim i zalažem da moji odnosi traju večno i želim takvu osobu pored sebe. Ako želiš da budeš samnom u vezi, budi spreman da mi daš sve. To mora da bude bukvalno odnos sve ili ništa. Učini da budem tvoje sve ili ću biti tvoje ništa. Toliko je jednostavno za mene.

Ako želiš da budeš deo mog života, učini sve da me zadržiš. Ako želiš da budem tvoj partner zauvek moram da vidim tvoj trud oko toga svaki dan, ne samo danas, ne samo sutra. Svaki dan. U takvu ljubav verujem i tako moraju da teku stvari među nama.

Ljubav nije nešto što možeš da shvatiš nonšalantno, ljubav moraš da shvatiš ozbiljno. U ljubavi moraš da daš celog sebe. Tog morate da budete svesni, nije to nekakva igra iz koje možete da izađete kada god poželite.

Ljubav je život i ako se ne brinete o ljubavi ne brinete se ni o svom životu i u čemu je onda poenta? U ljubavi ne postoji siva regija i ako misliš da želim da budem deo toga- odgovor je ne. Znači, osoba sam koja daje sve i osoba koja očekuje sve. Ne želim ništa na pola, ne želim ništa sa pola duše. Ili me želiš… ili ne.

 

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top