Stvari u kojima žene sa stilom nećete videti na ulici

pixabay.com

Lifestyle

Stvari u kojima žene sa stilom nećete videti na ulici

Svaka žena razvija svoj vlastiti stil po kome je prepoznatljiva i u kojem se oseća najugodnije.

Međutim, činjenica je da postoje žene sa posebnim osećajem za stil i ukus, drugačijim od ostalih, a razlike je vrlo lako uočiti. Štaviše, sledećih pet stvari praktično nikada necete videti da nose žene sa izvrsnim stilom i ukusom.

1. Odeću sa printovima poznatih marki; Mnoge žene danas vole nositi odeću koja pokazuje logo određene robne marke. To je upravo ono što ih odvaja od žena sa istančanim stilom i ukusom. One nikada neće nositi odeću koja pokazuje logo određene robne marke jer to smatraju lošim ukusom.

Ona nosi odeću koja je izvrsnog kvaliteta i ne hvali se time.

2. Cipele sa veoma velikom petom; Moderne žene nikada si neće dopustiti da izgledaju jeftino, a jedan od načina da to postignu je izbegavanje nošenja vrlo visokih potpetica.

Žene sa stilom znaju da cipele uvek trebaju biti udobne pa će uvek radije izabrati cipele sa manjom petom.

3. Odeću sa životinjskim printom; Žene sa stilom neće u potpunosti izbegavati odeću sa životinjskim printom, ali će se truditi da je uvek dobro ukombinuju u ostatak svoje garderobe i nikada neće nositi više od jednog komada odeće sa životinjskim printom.

4. Predubok dekolte; Elegantnu ženu nikada nećete videti da previše otkriva neki deo svoga tela, naročito kada je reč o dekolteu. One uvek preferiraju skromniji dekolte, a i ako se ponekad odluče obući haljinu sa dubljim dekolteom, pažnju sa njega će skrenuti nekim zanimljivim nakitom.

5. Trenerka i patike; Iako je danas postalo moderno iću u trenerci svugde ili je čak kombinovati sa elegantnim cipelama i torbama, ženu sa stilom nikada u javnosti nećete videti u ovakvom izdanju. Ona zna da su trenerka i patike rezervisani za teretanu ili kuću i nikada je na ulici nećete videti da izađe u njima. Njihov stil im to ne dozvoljava.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top