„DŽEJ LO, SPAVAŠ LI MIRNO?“ Ninu Badrić zbog novih fotografija uporedili sa latino ZVEZDOM

Printscreen/Instagram

Poznati

„DŽEJ LO, SPAVAŠ LI MIRNO?“ Ninu Badrić zbog novih fotografija uporedili sa latino ZVEZDOM

Pevačica Nina Badrić (48) pleni i osvaja svojom prirodnom lepotom, pa nije ni čudo što je zovu najlepšom ženom na ovim prostorima.

Nina ima posebno mesto u srcu publike jer je ostala svoja i odolela izazovima estetske hirurgije koja je danas široko rasprostranjena.

Ona svakako ima svoje trikove kojima čuva mladolikost, a sa vremena na vreme na Instagramu se pohvali i selfijima a bez šminke na kojima se vidi koliko je negovana.

Često je porede sa slavnim lepoticama poput Monike Beluči i Dženifer Lopez. Da takva poređenja nisu slučajna, dokazuje i poslednji u nizu selfija koje je poznata Hrvatica podelila na svom Instagramu.

Naime, ona je objavila fotku sa snimanja novog spota, a na njemu 48-godišnjakinja pozira sa kosom podignutom u polurep, sjajnom šminkom i modernim, kul naočarima sa plastičnim lančićem.

U ovom trendi, urbanom izdanju Nina je neodoljivo podsetila na latino divu Džej Lo u njenim spotovima, a to potvrđuje i na desetine komentara njenih pratilaca.

„Džej Lo, spavaš li mirno?“, „Džej lo II“, „Ja mislila Džej Lo“, „Kraljica si“, „Povratak u očekivanom velikom stilu i za svetski tron“, „Kako si lepa i kul“ nizale su se pohvale i komentari ispod posta na Instagramu.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top