MEGAN I HARI JOŠ JEDNIM POTEZOM PREKINULI VEZE SA BRITANIJOM: Svi su mislili da su bankrotirali, a ovo je pravi razlog!

instagram

Poznati

MEGAN I HARI JOŠ JEDNIM POTEZOM PREKINULI VEZE SA BRITANIJOM: Svi su mislili da su bankrotirali, a ovo je pravi razlog!

Par svojim poslovnim odlukama potvrđuje da nameravaju da ostanu u SAD-u duže vreme

Nakon što su 6. maja proslavili drugi rođendan sina Arčija, Megan Markl i princ Hari nastavili su sa svojim životom daleko od britanskog dvora. Tako su ovih dana prekinuli još jednu vezu s Velikom Britanijom – odustali su od svoje firme Sussex Royal, sa sedištem u Harijevoj domovini.

Naime, dokumenti objavljeni na stranici kompanije House pokazuju da je par imenovao dobrovoljnog likvidatora da ukine tu njihovu dobrotvornu organizaciju, koju su prošle godine preimenovali u MWX.

Par svojim poslovnim odlukama potvrđuje da nameravaju da ostanu u SAD-u duže vreme.

Zahtev za likvidaciju kompanije podneli su još 4. maja, a dve nedelje kasnije imenovali su dobrovoljnog likvidatora. To zapravo znači da par nije bankrotirao – kako se spekuliralo – već samo zatvara svoju humanitarnu organizaciju. Proces bi, kako je najavljeno, trebalo da traje do deset dana.

Zatvaranje firme još je jedna potvrda njihove definitivne odluke da život nastave u SAD-u, u Kaliforniji, i da barem neko vreme nemaju nameru da se vrate u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Uskoro premijera serijala

Njihova odluka o ukidanju dobrotvorne organizacije objavljena je samo dan nakon što su Megan i Hari viđeni kako blistaju u najavnom trejleru za seriju o mentalnom zdravlju koju je vojvoda od Saseksa producirao sa slavnom Oprom Vinfri.

Projekat „The Me You Can’t See“ je dokumentarni serijal u kojem se Opra i Hari pojavljuju kao moderatori. U serijalu je reč o mentalnom zdravlju i kako se boriti kada je ono narušeno. O svemu tome u serijalu vrlo otvoreno i iskreno o svojoj stigmi i iskustvima progovaraju brojne zvijezde, među kojima su i Lejdi Gaga, Glen Klouz, NBA igrači DeMar DeRozan i Langston Galovej, kuvar Rašad Armstid i mnogi drugi.

U realizaciji celog projekta učestvovala je i Harijeva supruga, Megan Markl, dokazavši da zna kako da unovči svoje i suprugovo ime. Iako su im, zbog odbijanja da žive po dvorskim pravilima, uskraćene mnoge pogodnosti, par nije ni klonuo ni bankrotirao već pokazuju da svoje izdašne troškove osiguranja i određenog stila života, mogu da finansiraju sami.

Stoga njihov potez o zatvaranju Sussex Royal, osnovane 1. maja 2019., nakon što se par odvojio od organizacioje koju su delili s princem Vilijamom i Kejt Midlton, nikoga ne čudi. Kraljica Elizabeta nije im dozvolila korišćenje reči „Royal“ u svom brendiranju pa je napuštanje firme, kako bi postali finansijski nezavisni i živeli u Americi, samo poslednji potez para koji je prošle godine odustao od kraljevskih dužnosti.

Megan i Hari će uskoro dobiti i drugo dete – devojčica bi trebalo da dođe na svet početkom leta.

gloria.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top