Zašto Balkance toliko boli što se cure lože na talijanskog rokera?

Printscreen/Instagram

Lifestyle

Zašto Balkance toliko boli što se cure lože na talijanskog rokera?

Twitter mi je pun fotografija Damiana Davida, mladog rokera koji je u subotu pobijedio na Euroviziji.

Cure na društvenim mrežama nisu nimalo sramežljive – Damiano je iz Hrvatske i Srbije ovih dana dobio mnoštvo lascivnih poruka, i iako je većinom riječ o zezanciji, očito je da se mnoge cure lože na muškarca u štiklama, nalakiranih noktiju i savršene olovke oko očiju.

Da imam 18 i ja bih bila beskrajno zaljubljena u njega.

Sa 30 sam samo sretna što se cure i dalje lože na ovakve tipove.

Pogotovo sam sretna što je to jako iziritiralo mužjake na Twitteru koji su zgroženi činjenicom da su žene i cure na Balkanu poludjele za našminkanim frajerom.

Mužjaci na Twitteru od subote drže predavanje ženama što to čini pravog muškarca. Oni nikad ne bi nosili štikle, nalakirali nokte, stavili kreon oko očiju. Oni nikad nisu bili tako mršavi i sitni kao Talijan. Oni su pravi muškarci. Oni su pravi muškarci. Oni su, hahahaha, pravi muškarci.

Kažu mužjaci na Twitteru da pravi muškarac ima dva metra i sto kila. Da ima stomak. Da ne gleda Eurosong. Da je proćelav.

Mužaci na Twitteru zapravo govore da pravi muškarac na Balkanu prezire tipove poput Talijana. Da tuče gejeve koji su pedeset kila lakši od njega. Da ženi zabranjuje gledati Eurosong. Da sotona vlada svijetom. Da su se obiteljske vrijednosti poremetile. Da je Talijan voli bijelo… Bla, bla, bla.

Balkanskim mužjacima dozvoljeno je poremetiti obiteljske vrijednosti kada se kokain povlači na cajkama umjesto na Eurosongu i kada se umjesto gitarista poljubi neka splavaruša.

Sličnu priču balkanski mužjaci imaju i kada se ložimo na Ronalda. Ni on za njih nije pravi muškarac, iako ne nosi štikle. Iako nije izvođač na Eurosongu, nego nogometaš kakav su oni htjeli postati. Kažu da pravi muškarac ne ide u teretanu i ne gaji pločice na trbuhu.

Ok, dečki – odlučite se. Ni nogometaš ni roker nisu pravi muškarci. Tko je onda pravi muškarac?

Tko je i kada odredio standard pravog muškarca, nikada mi neće biti jasno.

Jedino što je jasno meni i mnogim djevojkama na Twitteru je da je našminkani Talijan u štiklama puno muževniji od mužjaka na Twitteru. Zašto je muževniji i seksipilniji? Nemam pojma.

Usudila bih se reći da njegova muževnost izlazi iz glasa i stava. Iz karizme, i ako baš hoćete, kurcobolje. I činjenice da vjerojatno nikad neće držati predavanja na Twitteru o tome što čini pravog muškarca, on će se samo pojaviti.

Nije opterećen time što ljudi misle da je gej. Ne tuče gejeve nakon utakmice. Nije ga sram što pjeva na Eurosongu. Depilira se. Ljubi sve u bendu u usta.

On ima ono nešto. Kao i svaki neodoljivi muškarac. Što je točno to nešto, nikada nećemo definirati.

Kao što nikada nećemo definirati što je sve neodoljive muškarce koji ne liče jedan na drugo učinilo neodoljivim muškarcima.

Marina Radoš/Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top