KUPILA SI VILU OD KARIĆA I VOZIŠ KOLA OD 500.000 EURA: Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović

YOUTUBE/K1 TELEVIZIJA

Poznati

KUPILA SI VILU OD KARIĆA I VOZIŠ KOLA OD 500.000 EURA: Vedrana Rudan isprozivala Jovanu Joksimović

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Joksimović gde je spomenula bogatstvo u kojem uživa sa suprugom, pevačem Željkom Joksimovićem.

Vedrana je tokom razgovora ispitala Jovanu o skupocenoj vili u kojoj uživa, ali i upitala da li je prodala kola od 500.000 evra koji su u njenom vlasništvu!

„Da sam ja plaćena kao vi, ja bih možda lepše izgledala. Što ste vi lepi, a ja nisam? NIsam ulagala u sebe. Ja bih bila mnogo lepša da imam vaše pare!“, rekla je Vedrana, a Jovana je prekinula uz osmeh: „Šta ste zapeli za moje pare?“.

„Vidim vas u Gloriji sa dvoje predivne dece, imate džip najnoviji“, rekla je Vedrana, ali ju je Jovana ispravila „troje dece“.

Dvoje, atraktivniji ovi bliznačići, pa najnoviji džip 250.000...“

„To gledate na Pinku, a šta se promenilo otkako smo se vi i ja poslednji put videle?, pitala je Jovana da bi je Vedrana upitala: „Šta, prodali ste automobile?“.

„Nisam“, rekla je Jovana, a onda je Vedrana raspalila:

Eto. Ja vidim nekog ko vozi dva auta od 500.000 koje je kupio od nekog Karića viletinu, pa pitaj Boga – pa mislim vau, a još je i lep“, rekla je Vedrana, a Jovana kroz smeh rekla   Da ja sam se dobro udala, mislim super sam se udala„.

Književnica je potom rekla da se Željko „bolje oženio nego što se ona udala“, da bi Joksimovićeva rekla „Nisam ni mislila da ćete o muškarcu nešto lepo reći“.

„Pa sad ja ne znam ni da li je vaš suprug muškarac, znate to je toliko široki pojam“.

Jovana Joksimović i njen suprug, pevač Željko Joksimović, nedavno su snimljeni u novim automobilima – „bmw“, najnoviji model iz serije 7 od 130.000 evra, koji vozi Željko, odnosno džip iz iste serije koji košta 120.000 evra, što znači da se Vedrana „preračunala“ za četvrt miliona!

Mondo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top