Ko je naša voditeljka o kojoj bruje svetski mediji i zbog koje bi se mnogi preselili u Srbiju?

Printscreen/Instagram

Poznati

Ko je naša voditeljka o kojoj bruje svetski mediji i zbog koje bi se mnogi preselili u Srbiju?

Zvali su je „četvrtom Uragankom“, a lepotom i gracioznošću oduševila je sve koji su pratili Evroviziju.

Završila se i ta famozna Evrovizija pre nekoliko dana, a fama oko takmičenja još uvek ne jenjava.

Te da li je Italijan zgodan ili nije, da li je „povlačio crte“, ili je gej… pa onda naravno, ima li devojku ili nema, ili će postati „srpski zet“, pa ako ima brata, da li on ima devojku…

E onda ide red naših „Uraganki“ i sve moguće pikanterije vezane za njih – ko je jeo, ko se operisao, ko je koga muvao… Idemo… iskakanje „iz frižidera“…

Da budem iskrena, nisam ja imala živaca da pratim Evrosong. Jesam u taboru onih koji su pevušili „a ti si sam, sam, sam i ja znam, znam, znam da biće lom, lom lom, zato hajde budi loco, loco..“, ali postala sam ja „loco“ od svega toga. Ruku na srce, moji živci su suviše tanki da bih se nervirala oko famoznog glasanja. Uostalom, prznica kakva sam, najverovatnije bih izbacila tv kroz prozor.

Ali zato su me moji prijtelji redovno obaveštavali o ishodu. Zapravo, možda više oni „inostrani“, a hvala bogu, imam ih. Pogotovo Abel, ortak, ma brat Turčin, zaljubljenik u Srbiju i sve što ima veze sa našom zemljom.

I da, zar sumnjate za koga je navijao? Tri prsta uvis i viče „Srbija!!!“, ko da je ovde rođen. Zapravo je često znao da kaže da zamera čukundedama, skurđelima, askurđelima i ostalim dalekim rođacima što se tokom vladavine Turaka nisu nastanili na našim prostorima: „Kud sam ovde odrastao! Srbi su bre najbolji narod“. To je potvrdio i redovnim obilaskom kako prestonice, tako i drugih mesta širom naše lepe zemlje barem dva puta godišnje.

No da se vratimo na priču. Dakle pokušavam da „iskuliram“ sve vezano za Evroviziju, ali Abel bombarduje pitanjima, i glasovnim porukama. „Jao kakve su“, „Ma pobeđuju sigurno“, i naravno ono: „ideeeeeeeee gaaaaaaas…“

U jednom trenutku, već umorna od svega, ležem da spavam, kad zvoni telefon. Abel. Prekinem. Eto njega ponovo. Opet prekinem, no ne odustaje čovek.

Jel’ to kuća gori, da li se nebo srušilo, šta se dešava (?!?), mislim se. Jaljam se na video call I čujem svog druga kako u ekstazi viče: „Bruh, who’ s that hot chick! She’ s amazing, i think I’ m gonna marry her, what a woman, what a beauty, omg, i think i have a stroke“…(„Brate, ko je ova ribetina? Savršena je, oženiću je, kakva žena, kakva lepota, o bože, mislim da ću „srčku“ da dobijem“), vrišti Abel ko „Damjanov zelenko“, a ja potpuno zbunjena.

dragana kosjerina glasanjeIZVOR: PRINTSCREEN/YOUTUBE

Reko’, ko, šta, koga, čega… zemljače o kome bre pričaš… Međutim, uhvatih samo delić snimka na njegovom tv-u shvativši da govori o zapravo poznatoj srpskoj voditeljki Kosjerini.

Još kaže, Tviter gori. Šta bre gori mislim se, kad ono, milion komentara stranaca nakon pojave više nego lepe i atraktivne srpske voditeljke. Tviteraši, što domaći, što strani zapravo su je proglasili jednom od najlepših žena na Evroviziji.

Vala I zasluženo… da se vidi srpska lepota kad su nas već zakinuli za poene.

Naravno, usledilo je to da sam svog ortaku morala u sitne sate (čitaj u tri ujutru) da objašnjavam ko je zapravo lepa „Gaga“.

Iako bi komotno mogla da prođe kao četvrta „Uraganka“, a lepotom i elegancijom je ostavila celu Evropu bez daha, Dragana je već nekoliko godina voditeljka nacionalnog servisa.

Poznata je najpre bila kao „lepo lice sporta“ koja je na samom početku svoje karijere radila kao sportski komentator televizije „Tv sport“ sve do 2015. godine, kada je prešla na RTS.

Kao dete bavila se latinoameričkim plesom, a pre voditeljstva dugo godina bila je u manekenstvu. Zapravo je sa 17 godina osvojila i laksavu titulu „Miss Teen“. Vatrena „Zvezdašica“ od sportova kao omiljeni izdvaja umetničko plivanje, a kao strast motociklizam, iako se nikad ne bi usudila da oproba u trkama (barem je tako tvrdila ranije).

Lepa voditeljka visoka je 176 santimetara, ima 58 kilograma, a u horoskopu je dupli lav. I naposletku, o njenom privatnom životu se malo toga zna, a sama nikad nije bila sklona skandalima, niti je na tome gradila karijeru.

Dakle, Evropa i te kako ima na šta da bude ljubomorna. Em lepa, em zgodna, em pametna I obrazovana… Ma žena ZMAJ! A na žalost mnogih I zauzeta. Jedino mi je to problem kako da saopštim Abelu. Ali neko mora da mu slomi srce da je takva žena već pronašla svog „gospodina pravog“.

Njeno srce ukrao je stomatolog Bojan Perduv, a par uživa godinama u skladnoj vezi punoj ljubavi.

Dakle, the-end, kada je u pitanju eventualno udvaranje, ali to ne znači da jednu ovakvu ženu ne treba hvaliti i to ne samo zbog neosporne lepote, već i zbog profesionalizma koji neguje.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji i procenite – pa zar je nisu sa razlogom proglasili najlepšom?

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top