Četiri BJUTI pravila Jelenu Rozgu svrstavaju u jednu od najlepših dama BALKANA

Printscreen/Instagram

Poznati

Četiri BJUTI pravila Jelenu Rozgu svrstavaju u jednu od najlepših dama BALKANA

Odricanje je davno savladala, a danas može da se pohvali fantastičnim rezultatima.

Šarmantna pevačica Jelena Rozga otkako se pojavila na muzičkom nebu važi za jednu od najlepših i najnegovanijih dama, a svoju tajnu lepote i mladolikosti je godinama čuvala za sebe.

Iako je zagazila u petu deceniju, svedoci smo da s godinama izgleda sve atraktivnije, a za takav sled događa nije zaslužna isključivo genetika.

Ova četiri pravila, pevačici pomažu da odloži starenje kože i ubrza metabolizam.

1. Jelena nikada ne ostaje do kasno budna – već oko 22h nakon nege lica i tela tone u san, jer se melatonin najviše luči između ponoći i 2h ujutru.

2. Iako živi na Jadranu, Rozga već 15 godina izbegava sunčanje, a lice štiti trendi šeširima i kremama sa visokim zaštitnim faktorom.

3. Nikada ne pije alkohol – ukoliko se nađe na proslavama, promocijama pevačica konzumira mineralnu vodu, kako bi održala hidriranost organizma.

4. Vodi računa o načinu ishrane – balans je ono čime se vodi, jer joj je nedavno ustanovljena tahikardija, te joj je zdravlje i kondicija na prvom mestu.

Jelenine fotografije na Instagramu oduševljavaju publiku, a da je dama istančanog ukusa govore upravo ove objave, koje inspirišu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top