Arijana bez filtera na Instagramu – „Nisam savršena ali sebi se sviđam!“

Printscreen/Instagram

Poznati

Arijana bez filtera na Instagramu – „Nisam savršena ali sebi se sviđam!“

Arijana Mihajlović pokazala stomak na Instagramu, ali uz sliku objavila i važnu poruku!

Arijana Mihajlović nosi nadimak „najlepša snaja Srbije“, a njen brak sa slavnim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem za mnoge je primer prave porodične sreće.

Naime, popularna Italijanka i naš aktuelni fudbalski selektor imaju petoro dece a nedavno su organizovali i treće venčanje, u katoličkoj crkvi – posle 25 godina braka. Arijana oduševljava svoje obožavaoce na Instagramu realnim fotografijama, bez filtera a na poslednjoj je i bez šminke.

Uz nju je objavlila i važnu poruku:

Ovo je stomak majke petoro dece… nisam savršena ali se sebi sviđam i ne možete ni razumeti zadovoljstvo koje osećam što sam podarila život svojim draguljima – sve drugo je dosadno.“

U post skriptumu, Arijana je šaljivo dodala: „kao dobra žena jednog sportiste, ne bavim se sportom, što je očigledno, nažalost… toliko sam lenja“. Među prvima je njenu sliku lajkovala ćerka Virdžinija koja će se i sama uskoro ostvariti u ulozi majke. Miha je vest da će uskoro postati deda dočekao sa suzama a ideja da će Arijana  za koji mesec postati i baka deluje gotovo neverovatno!

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top