DOKTOR NESTOROVIĆ IZDAO KNJIGU O KARCINOMU: Evo šta savetuje pacijentima!

Printscreen

Lepota i zdravlje

DOKTOR NESTOROVIĆ IZDAO KNJIGU O KARCINOMU: Evo šta savetuje pacijentima!

„Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno“, kaže doktor Nestorović

Doktor Branimir Nestorović izadao je novu knjigu pod nazivom „Karcinom“, u kojoj pruža informacije o tome kako rano otkriti karcinom, kako se detoksikovati, koje vitamine koristiti, kako smanjiti kiselost organizma i td.

Na pitanje novinara, kako to da je on kao pulmolog napisao knjigu o karcinomu, za BG online, doktor Nestorović je rekao:

„Deo znanja koje sam stekao tokom života, školovanja i lekarske prakse želeo sam da podelim sa obolelima i sa ljudima koji žele da se ne razbole od ove teške bolesti..

Moja žena mi je nakon čitanja knjige rekla da u njoj ima toliko toga što pomaže, a ne koristi se i pri tome je svima dostupno. Placebo je fantastična terapija. Vera je uvek pre lečenja. Kad veruješ lekaru, čuda se dešavaju.

Želim da pokažem da se u lečenju moraju koristiti sve metode koje pomažu. Ono što treba da naučimo pacijente je preventiva, kako da ne dobiju kancer, a ako ga dobiju kako da u ranoj fazi spreče progresiju i pomognu sebi.

U velikom tumoru maligne ćelije čine mali deo tog tumora, dok su najveći deo tumora naše ćelije koje tumor kidnapuje i pravi organ za sebe. Ponaša se kao 8. putnik, parazit koji raste unutar tela. Uznapredovali karcinom teško može da se izleči, ali može da se poveća kvalitet života i u tim okolnostima kvalitetno da se proživi taj period života. Ne treba nikad dizati ruke, nikad ne treba gubiti nadu,“ kaže doktor Nestorović.

BG online

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top