Ovako su naše TV zvezde izgledale pre brojnih ESTETSKIH INTERVENCIJA!

Printscreen/YouTube/Trending

Poznati

Ovako su naše TV zvezde izgledale pre brojnih ESTETSKIH INTERVENCIJA!

Da li je estetska hirurgija postala imperativ, ukoliko želite da napredujete u kerijeri ili prosto da vas okolina smatra „lepima“?

Estetska hirurgija postala je jedna vrsta „nove normalnosti“, pogotovo ukoliko se bavite bilo kojom vrstom javnog posla. Pod tim podrazumevamo glumice, pevačice, influenserke, voditeljke…sve one dame koje, na određeni način postavljaju standarde lepote. Ali, da li je nešto zaista lepo ako je lažno, tj ako je lažno u meri da je osoba promenila toliko toga na sebi – da više zapravo i nije osoba koja je bila pre intervencija.

Takvih je slučajeva na našoj estradnoj sceni puno i mi smo već pisali o tom fenomenu, koji nažalost utiče veoma negativno na mlade devojke, koje se poistovećuju i upoređuju sa svojim idolima sa TV ekrana i društvenih mreža i tim nerealnim i nedostižnim standardom lepote, koje javne ličnosti plasiraju.

Već smo rekli da su najveće „žrtve“ estetke hirurgije pevačice, starlete, rijaliti zvezde, ali sve više su to i TV lica – voditeljke i novinarke, koje su poslednjih godina podlegle masovnom trendu korekcija fizičkog izgleda.

Voditeljka Nikolina Pišek
Voditeljka Nikolina Pišek foto: Printscreen/YouTube/Trending

Ali, upravo iz raloga koji smo naveli, a to je da čitava generacija mladih devojaka i žena teži nekom standardu lepote koji je za njih (pre svega fanansijski) nedostižan, želeli smo da pokažemo da nije sve baš tako kako SADA izgleda.

Naime, neke od naših napoznatilih voditeljki i novinarki, drastično su promenile svoj izgled tokom godina. Neke od njih važe za fatalne lepotice danas, i predstavljaju sinonim lepote. Ali, sve to je nakon (ne zanamo kojeg broja) estetskih intevencija i verovatno velike količine novca koje su uložile u svoj fizički izgled. Da li je u pitanju lični osećaj da je neophodno promeniti sebe na bolje ili su takvi potezi doprineli da njihove karijere krenu uzlaznom putanjom, ne znamo, ali najpre će biti da je u pitanju kombinacija jednog i drugog.

Da ne shvatite pogrešno, svako imam pravo da sebe menja na bolje i koriguje ono što mu na svom licu i telu smeta i stvara manjak samopuzdanja, ali je pogrešno da se takav izgled tretira kao standard bez koga će uspeh u karijeri izostati ili će se osobe koje nemaju idealno simetrične crte lica, savršene grudi, prćast nos, napućene usne i veščku boju očiju, osećati manje vrednima.

U videu koji je pripremio Trending, pogledajte kako su izgledale neke od našin najpoznatijih TV zvezda pre estetskih korekcija, a kako izgledaju danas, pa sami proceninite kolika je razlika u pitanju.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top