Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život

Poznati

Njena tragična priča potresla je Srbiju, a posle nemilog događaja bivša VODITELJKA je totalno promenila svoj život

Nekadašnja voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev je prošla pravu golgotu i jednom prilikom je otvorila dušu za medije

Kako se pisalo u to vreme, mediji su objavili vest da je Ljubinku partner pretukao, nakon čega je izgubila bebu. Nakon ovog nemilog događaja, voditeljka je odlučila da se povuče sa javne svene i potpino promeni svoj život i izrazi svoju umetničku stranu.

Ljubinka je nakon traume kroz koju je prošla odlučila da u potresnoj ispovesti ispriča sve detalje.

– Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: „Ubiću te“ odrobijaću te u CZ-u!“. On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim – ispričala je voditeljka tada za Puls.

Posle svega što je proživela, ona se povukla sa malih ekrana, a u međuvremenu je izdala knjigu.

Nakon što je ponovo zablistala u ulozi voditeljke, Buba je izgleda odlučila da i ovoga puta odustane od tog posla i posveti se onome što je ispunjava.

Osim objava na Instagramu na kojima se mogu videti njeni umetnički radovi, 2013. godine je izdala i knjigu „Čarobni prsti“.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top