Zavirite u novi dom Elene Karaman! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Zavirite u novi dom Elene Karaman! (FOTO)

Da se izrazimo rečnikom koji važi u životnoj filozofiji Elene Karaman ‒ otvaramo portal koji vodi do njenog novog sveta. Utočište poznate dizajnerke enterijera nedavno je niklo na Kosmaju, planini nadomak Beograda koja za nju ima posebno značenje, a zahvaljujući njenoj majci Verici Rakočević imamo jedinstvenu priliku da zavirimo u ovaj kutak.

Elena je prethodnih meseci bila vredna, rešena da se u novi dom useli pre zime. Želja joj se ostvarila. Već je stigla i da uredi prostorije koje odišu komforom i toplom atmosferom. Kako neke izgledaju otkrila nam je upravo slavna kreatorka na svom profilu na „Instagramu“.

‒ Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela, ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti čak ni u svojim snovima ‒ citirala je Verica čuvenog Kalila Džubrana.

‒ Svoje snove pretvorila je u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom. Vredno i kreativno moje, neka te šumske vile čuvaju uživajući s tobom u tvom mikrosvetu. Voli te mama.

Prvo mesto u foto-albumu pripalo je impresivnoj dnevnoj sobi. S razlogom. Oslikani svod sa čijeg se centralnog dela spušta raskošni luster, ukrasne cigle iza kamina, topli pastelni tonovi, autentični prekrivači za nameštaj, unikatne stone lampe, antikviteti…

Dovoljno da zaključimo kako je dizajnerka istančanog ukusa dom opremila po meri sopstvenog hedonizma. Sigurni smo da će u ovoj jedinstvenoj kosmajskoj oazi uživati i šumske vile koje je Verica pomenula.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top