Porođaj Kaće Grujić će PAPRENO KOŠTATI

Printscreen/Instagram

Poznati

Porođaj Kaće Grujić će PAPRENO KOŠTATI

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić ove godine su se venčali, a uskoro će se ostvariti i u ulozi roditelja.

Naime, Kaća broji sitno do porođaja, a poznati par sve je pripremio za dolazak ćerkice Katje na svet.

Kako otkriva izvor blizak mladoj pevačici za Alo, sve je spremno, a njen suprug Marko ne žali novca na privatnu kliniku gde će se folk pevačica poroditi.

– Iako na ovoj privatnoj klinici porođaj košta od 2.000 evra pa naviše, Kaća se opredelila za popularni i takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji će koštati nešto više od 4.000 evra. Osim što je dobila apartman sa svim neophodnim stvarima, uključujući televizor, internet i posebno kupatilo, kao i boks za novorođenče u kome će biti sama tokom boravka na klinici, pevačica će imati i vrhunsku negu, ali i preventivne preglede nakon porođaja, kao i sekundarne tretmane za što brži oporavak od porođaja.

Pošto joj je prva trudnoća, te je malo zbunjena u vezi s obavezama koje nosi majčinstvo, Kaća ništa nije želela da prepusti slučaju, pa izvor otkriva da je i taj nazovi problem uspela da reši zahvaljujući ponudi koju ova privatna klinika ima.

– Kaći je od izuzetne važnosti bilo da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je u paketu koji plaća suprug dobila babicu i doktore koji će joj na raspolaganju biti 24 sata – rekao je naš izvor, i otkrio da Kaća i Gobelja jedva čekaju da postanu roditelji.

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top