Ovo su TRI fotografije LEPE BRENE koje su u 2021. godini zapalile mreže

Printscreen/Instagram

Poznati

Ovo su TRI fotografije LEPE BRENE koje su u 2021. godini zapalile mreže

Prethodna godina donela je brojne izazove, srećne i one tužne trnutke.

Slavna pevačica Lepa Brena, ikona perioda Jugoslavije, idol brojim devojčicama i ženama i jedna od najvećih zvezda na Balkanu danas uživa u svakom trunutku svog života, vreme voli da provodi sa porodicom, ali i da značajne trenutke u svom žiovtu podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pratili smo njen Instagram nalog i pronašli tri fotografije koje su tokom 2021. godine zapalile društvene mreže i naišle na najveći odjek među publikom.

Najviše reakcija, lajkova imala je fotografija sa tekstopiscem Marinom Tucaković, kojoj je Lepa Brena posvetila najemotivnije reči koje teraju suze na oči.

– Šta god da kažem za Marinu uvek je malo. Otišla je žena pesnik svih nas, nas prijatelj i drug , koja je znala kao skener naše duše šta mislimo i osecamo. Nikad se neće više roditi takva zena koju smo svi voleli i poštovali. Ostaće njeni tekstovi kao pečat svih nas, jednog vremena u kome smo imali najvećeg pesnika i druga, prijatelja. Neka joj je laka zemlja i neka nas sad gleda sa nekog boljeg mesta. Volimo te Marina i volećemo te uvek i poštovati jer si nam svojim delima ulepšala žzivote , gde smo tvoje reči pretočili u emociju koju su svi osetili – napisala je Lepa Brena.

Druga po redu, fotografija sa najviše lajkova Breninih fanova je objava posvećena rođendanu sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, malom Aleksandru na kome pozira zajedno sa novopečenim dedom Bobom Živojinovićem.

Sledeća, treća fotografija po rangu broja lajkova je fotografija sa glumcem Milanom Lanetom Gutovićem, koji nas je naputio u sada već odlazećoj godini, a sa kojim je Brena učestvovala u snimanju filma „Tesna koža“.

– Dragi Lane. Znam da si otišao na bolje i lepše mesto. Dao si kao umetnik celoga sebe i ostavio veliki pečat kao glumac na celom Balkanu. Ti si kao pravi i veliki ljudi i glumci, pomogao mi, pružio mi savet i podršku, da napravimo istorijsku scenu za film „Tesna koža“. Tako rade velikani. Neka ti je laka zemlja i večna slava. Amin – napisala je ispod fotografije Lepa Brena.

Novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top