Nije odolela trendu: Sloboda Mićalović uradila estetsku korekciju na licu

Printscreen/Instagram

Uncategorized

Nije odolela trendu: Sloboda Mićalović uradila estetsku korekciju na licu

Lice Slobode Mićalović zadržalo je prirodan izgled uprkos estetskom zahvatu

Kada se pomene mlađa generacija naših glumica, prva na koju mnogi pomisle je Sloboda Mićalović. Popularna, talentovana, odmerena, lepa… Epitetima kraja nema. Iako Majka Priroda nije štedela kada se bavila njenim izgledom, nedavno smo otkrili da ni Sloboda nije odolela estetskim korekcijama. Ali, ništa strašno, i nikakav skalpel ili silikoni.

Naime, zanosna glumica „održava“ usne na poseban način. Brigu o tom delu lica prepustila je jednom beogradskom salonu, a tretman se zasniva na svetom gralu kozmetike, hijaluronu. Aplikovanje je potpuno bezbolno, a rezultati sjajni. Posle procesa usne su svežije, punije, senzualnije, sa istaknutijim konturama. Što je takođe važno, zadržavaju prirodan izgled.

U nedavnom intervjuu za HELLO! Sloboda se osvrnula i na sveprisutnu temu, teror mladosti i estetsku medicinu. Bore za sada ne želi da dira.

‒ Često mi kažu „bilo bi dobro da staviš malo botoksa“, ali u nekim scenama moram da se naljutim. (smeh) Ne mogu se ljutiti sa licem koje nema mimiku. Ja stvarno volim da imam bore. Fasciniralo mi je kada sam videla da bore postoje na licu Monike Beluči… Frustrira me što „moramo da budemo mlade, lepe i zategnute“. Ne, ne moramo. Moj karakter se menja, život me je promenio i nabolje i nagore, neke stvari su se desile, pa su ostavile tragove. Smejalice se ne zovu uzalud tako. Da, želim da ih imam jer se smejem. Zaista mislim da je došao poslednji trenutak da se odupremo tom „moraš“. Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja…

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Uncategorized

Popularno

To Top