Bolest Brusa Vilisa šokirala svet, a onda je Sandra Bulok nastavila crni niz

Printscreen/Instagram

Poznati

Bolest Brusa Vilisa šokirala svet, a onda je Sandra Bulok nastavila crni niz

Odluka Sandre Bulok rasplakala svet

Izgleda da su u Holivud došli crni dani. Vest da jedan od najboljih glumaca današnjice Brus Vilis boluje od demencije ostavila je svet u šoku. Nažalost, to nije sve.

Loše vesti stižu nam i od Sandre Bulok (57). Jedna od omiljenih holivudskih glumica nedavno je imala premijeru novog filma „The Lost City“, a čini se da će biti i poslednja. Odluka Sandre Bulok da se povuče i prestane da glumi je konačna.

‒ Uzeću neko vreme kako bih bila samo mama. Vratiću se glumi, ali ne znam kada. Verovatno kada moja deca budu tinejdžeri i budu imali 16, 17 godina ‒ rekla je Sandra koja je usvojila sina Luisa (11) i ćerku Lejlu (8).

Istakla je da je svesna da će ova odluka dosta uticati na njenu karijeru u budućnosti, ali smatra da je sada tako najbolje. Potrebna je svojoj deci i ne želi da porodicu stavlja u drugi plan.

‒ Shvatam svoj posao vrlo ozbiljno. Ali došlo je vreme kada samo želim da sam 24 časa dnevno sa mojim bebicama i porodicom. Od sada ću biti sa njima i tako će biti neko vreme ‒ iskreno je rekla Sandra Bulok za „Entertainment Tonight“.

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top