Goca Tržan o odnosu sa suprugom posle pete neuspele vantelesne oplodnje

Printscreen/Instagram

Poznati

Goca Tržan o odnosu sa suprugom posle pete neuspele vantelesne oplodnje

Pevačica otvoreno govori o borbi za potomstvo.

Goca Tržan i Raša Novaković u braku su sedam godina, ali do sada nisu uspeli da se ostvare kao roditelji. Kroz višegodišnje pokušaje da ostane u drugom stanju, pevačica je prošla kroz brojne teške trenutke, a suprug joj je uvek bio najveća podrška.

„Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama“, ispričala je Goca i priznala da nema prava da supruga zadržava pored sebe.

„Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada“, bila je iskrena pevačica u emisiji „Mi danas“.

Pop zvezda je istakla da je borba za potomstvo njenu ljubav sa suprugom učvrstila.

„On je moja, a ja njegova podrška. Znaš, kada se desi vantelesna oplodnja i kada se desi ‘fejl‘ u tom procesu, on mi svaki put kaže da mu je mnogo teško jer ne može da ponese nijedan deo mog tereta. Na ženama je sve. Žene dobijaju stimulaciju, žene prolaze kroz hormonske oluje… Psihički je to vrlo naporno. Hemija i biohemija rade tako da si toliko napet… To je PMS puta 100! I to traje, recimo, od početka stimulacije do početka začeća, ili do trenutka kada saznate da niste u drugom stanju“, rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top