Sanja Vučić otkrila istinu o dečku Anastasije Ražnatović

instagram

Poznati

Sanja Vučić otkrila istinu o dečku Anastasije Ražnatović

Članicu grupe „Hurricane“ Sanju Vučić donedavno su spajali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Više nije tajna da je Anastasija Ražnatović u vezi s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Mlada pevačica ni na društvenim mrežama ne krije koliko je srećna u novoj ljubavi, objavljuje fotografije sa sestrom i majkom svog novog dečka i očigledno je da joj Sevilja, gde Nemanja živi i te kako prija. Fudbalera su donedavno spajali sa još jednom atraktivnom pevačicom. U pitanju je Sanja Vučić, koja je tvrdila da su samo prijatelji.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a pre nego što je uplovio u vezu sa Cecinom ćerkom fudbaler je često bio viđen u društvu članice grupe „Hurricane“. Ona je objavljivala njihove zajedničke fotografije, zbog čega su mnogi mislili da su u emotivnoj vezi.

Međutim, Vučićeva je to demantovala i isticala da su samo prijatelji. Ona je sada prokomentarisala odnos sa Nemanjom i njegovu romansu sa Ražnatovićevom.

„Ja ne mogu sad da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji kada su nas povezivali. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo“, rekla je Sanja koja već godinama dana nema emotivnog partnera.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top