NIKAD BATINA I POVIŠEN TON, ALI DEVOJČICE MORAJU DA ZNAJU DA KAŽU ‘NE’

Printscreen/Instagram

Poznati

NIKAD BATINA I POVIŠEN TON, ALI DEVOJČICE MORAJU DA ZNAJU DA KAŽU ‘NE’

Glumica Iskra Brajović nedavno se nakon tri godine pauze pomirila sa suprugom Sinišom Babićem, sa kojim ima ćerku Ines.

Iskra Brajović sve vreme je imala podršku supruga u odgajanju ćerke, i tokom perioda u kom su bili razdvojeni, a sada se ponovo pod istim krovom zajedno nose sa svim izazovima roditeljstva.

„Najveći izazov je kako ne podleći sistemu liberalizma i liberalnog roditeljstva. Ne mislim da treba biti strog kao vojska, ali ne treba biti ni preterano liberalan, jer tako dobijamo nevaspitane mlade genracije, a onda su nam krivi i televizija i rijaliti, a to nije tačno. Krivi smo mi sami. Videli smo neki primer sa zapada, gde se deci sve dopušta i gde je dete svetinja. Dete jeste svetinja, ali dete mora da ima usmerenja u roditeljskom autoritetu. Nikad batina, nikad povišen ton, ali mora da mu se objasni šta je dobro, šta sme, a šta ne. Bez toga nema ničega“, iznela je glumica svoj stav za „Blic“.

Iskra je navela da sa ćerkom ima otvoren odnos i da se oduvek trudila da poverenje bude temelj njihovog odnosa.

„Moja ćerka ima 5 i po godina i sva sreća nije u pubertetu i tom nekom najgorem dobu koji me tek čeka, ali počela je da mi se poverava kad primeti da neko dete radi nešto loše. I onda je ja pitam šta misli, što je to loše, ali i što je dobro ako neko nešto dobro uradi. Ono što je učim je da ne bude povodljiva i da svako od nas ima dva izbora. Da kaže da hoće da nešto uradi, ali i nešto da neće. I onda je sve mnogo lakše. Devojčice moraju da znaju da kažu ‘ne’„, rekla je glumica.

Podsetimo, u medijima se šuškalo da Iskra nije u najboljim odnosima sa ocem, proslavljenim glumcem Vojom Brajovićem, međutim ona je nedavno demantovala ove tvrdnje.

„To o lošem odnosu je stvar izvučena iz konteksta. Svako dete razvedenih roditelja ima teže odrastanje nego ono iz srećnog braka, prosto počevši od surovosti dece u školi, do materijalne situacije odrastanja uz samohranu majku. To je prirodno. Uz to, znala sam i sama da će proboj u poslu kojim se bavim biti dvostruko više osporavan i pod većom lupom nego nekom drugom samo zato što mi je otac kolega. Nisam nikada i neću nikada reći išta loše o mom ocu. Nažalost, čitaoci se slade tuđom patnjom, pa je moja rečenica da otac i ja ne živimo zajedno 30 godina i da gradimo odvojene karijere preneta kao da s njim imam loš odnos. Glupost. Moja majka i moj otac i dalje su moji najbolji prijatelji i stubovi svega što jesam“, rekla je ona za „Story“.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top