Marija Mikić sa verenikom i bebom napustila porodilište

pixabay.com

Poznati

Marija Mikić sa verenikom i bebom napustila porodilište

Popularna pevačica Marija Mikić, koja je postala mama pre nekoliko dana, stigla je kući po izlasku iz bolnice

Pevačica Marija Mikić pre nekoliko dana donela je na svet svoje prvo dete.

Ona i njen verenik Jovan Pantić postali su roditelji devojčice po imenu Đurđa, a srećna majka oglasila se nekoliko sati kasnije na Instagramu i podelila prvu fotografiju svoje mezimice.

— Znaj, rođena si iz najveće ljubavi. Svete, poklanjamo ti ovu malu, budi dobar prema njoj. Tata, izborili smo se. Volimo te — poručila je Marija.

Nekoliko dana kasnije, pevačica je sa ćerkom napustila porodilište, a ona je tada novinarima otkrila da je sve prošlo u najboljem redu.

 Ja bih svima poželela porođaj kao moj. Nisam ništa osetila. Toliko su svi prema meni bili divni i profesionalni. Beba je teška 2,8 kilograma — istakla je Marija.

Ona je dodala i da je srećni tata pomalo zbunjen, kao i da su zbog Đurđe odabrali roze odeću. Tata je poneo svetloroze majicu, dok je Marija porodilište napustila u cvetnoj haljini s roze detaljima.

Marija Mikić
FOTO: INSTAGRAM

— Tata je izgubljen skroz, ne zna i dalje gde se nalazi. Svi su se obukli u roze, jer je devojčica — otkrila je srećna mama.

Ona je priznala za Blic da nije znala da je GAK Višegradska baby friendly ustanova, odnosno da nije očekivala da će Đurđa sve vreme biti s njom, ali se snašla.

Nisam znala da su u bolnici bebe sa nama i zbunilo me je kad su je doneli odmah. Dojim je, sve je u najboljem redu. Poremetila mi je spotove i pesme, ali o tome ćemo da brinemo sutra. Nije postojao nikakav strah pred porođaj, jedva sam čekala da to doživim. Planiramo još dece kasnije, daće Bog svega. Biće! — poručila je Marija.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top