SPREMITE SE! SUTRA STIŽE SUPERMESEC

pixabay.com

Lifestyle

SPREMITE SE! SUTRA STIŽE SUPERMESEC

Sredinom nedelje nas očekuje jedan nebeski fenomen koji će različito da se odrazi na horoskopske znake. U pitanju je moćan supermesec u čijem ćete pogledu u toku letnjih večeri uživati. Međutim određeni horoskopski znaci bi trebalo da se pripaze, savetovala je astrološkinja Rouz Smit.

Kod jednih će se snažno odraziti na ljubavni i poslovni životi, drugima će povećati životnu energiju, a nekima će preokrenuti život za 360 stepeni, otkrila je ona. Evo šta svaki znak treba da očekuje.

Ovan
Supermesec Ovnovima donesi sjajne vesti u polju karijere i reputacije. U poslednje vreme razmišljate dosta o novcu i kako da ga više zaradite, međutim treba da znate da će vam on uvek doći ukoliko radite stvari koje volite i čine vas srećnim. Budite obazrivi na društvenim mrežama i šta objavljujete. Dobro razmislite pre nego što podelite sa drugima svoje privatne stvari iz života.

Bik
Pripadnici ovog znaka dobiće neočekivani poziv za putovanje. Prihvatite i dajte sebi malo oduška. Takođe, dosta razmišljate o svom ličnom nadograđivanju, a supermesec vam donosi idealan trenutak da se organizujete i ostvarite svoje ideje.

Blizanci
Veoma vam je teško da verujete ljudima. Nemojte da budete zaglavljeni u prošlosti i naučite da prvo verujete sebi i svojim odlukama. Supermec je povoljan da obnovite stare ideje. Postavite sebi male, ali dostižne ciljeve i uspećete. Postoji mogućnost da ćete upoznati nekog posebnog što će vam na prvi pogled izgledati savršeno da bilo istinito.

Rak
Na Rakove supermesec će se najviše odraziti na polju prijateljstva i odnosa sa ljudima. Negujte, čuvajte i brinite o osobama koje su uvek tu za vas. Iako razmišljte da okruženje učinite prijatnijim kako biste svima udovoljili, nemojte preterivati u tome. Pronađite ravnotežu i uživajte sa najdražima.

Lav
Povoljne vesti Lavovi će dobiti u polju zdravlja i posla. Možda ćete se osećati da ne možete sve da postignete i da ste rastrzani na dve različite strane. Na vama je da sve to izbalansirate. Što se tiče posla, dobićete poziv gde će se istaći vaša marljivost i rad. Potrebno vam je više uzbuđenja i zabave u životu.

Devica
Supermesec vam kaže da je vreme da živnete. Savršen je trenutak za zabavu i druženje. Takođe, imate dosta kreativnosti koju treba da ispoljite. Pronađite hobi ili neku zanimljivu aktivnost koja vas ispunjava. Provedite vreme u prirodi i posvetite sa malo sebi.

Vaga
U poslednje vreme previše ozbiljno razmišljte o svojoj porodici i domu. Brinu vas porodični odnosi i to želite da rešite. Potrebno je da donesete nove odluke. Supermesec će vam skrenuti pažnju na to što vas ne čini srećnim. Dobićete dodatni podstrek i energiju da promenite neke stvari.

Škorpija
Vaša komunikacija sa ljudima će poprimiti ozbiljniji ton. U ovom periodu bićete odgovorniji. Dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete i ne dozvolite da negativne emocije govore umesto vas. Dobra strana je da vaša osećanja mogu da podstaknu kreativnost.

Strelac
Strelce supermesec pogađa u polju novca. Obratite pažnju kako ga raspoređujete. Ukoliko ste pažljivi sa njim, možete da očekujete neku vrstu nagrade ili bonusa. Klonite se neproverenih investicija i pazite u šta ulažete novac.

Jarac
Supermesec je u vašem znaku. Ako se u poslednje vreme vrtite u krug ili ste izmoreni, budite strpljivi jer ćete dobiti takvu energiju koja će vas pokrenuti. Odvojite razum od emocija i zasigurno ćete se naći na pravom putu. Idelano je vreme da se posvetite sebi.

Vodolija
Pripadnici ovog horskopskog znaka će osetiti neku vrstu produhovljenja. Možda će vam biti teško da izdvojite vreme, ali razmislite o tome na koji način možete da uložite u svoju budućnost. Pomalo ste nestrpljivi i razdražljivi, pa pripazite na svoje ponašanje.

Ribe
Kod Riba supermesec pogađa polje prijateljstva. Moguća su nova poznanstva, novi prijatelji ili krug ljudi. Idealno je vreme da unesete stabilnost u odnose, pa ćete možda primetiti kako odnosi sa dosadašnjim prijateljima postaju čvršći.

MONDO

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top