Ovog leta vas čeka SUDBINSKI susret

pixabay.com

Poznati

Ovog leta vas čeka SUDBINSKI susret

Ako ste mislili da treba da dignete ruke od svega, prevarili ste se…

Strelac

Sugurno ćete sresti osobu sa kojom ćete odmah pronaći zajednički jezik i nesumnjivo je to da ćete se osmah osetiti voljeno i prepustićete se hemiji koja struji između vas. Potrebno je samo da pratite znakove kraj puta jer ćete tu osobu sresti slučajno na ulici, u pekari, prodavnici, odnosno na mestiva na kojima se i ne nadate.

Rak

Ako ste oduvek plašili da upoznate nekoga novog ovo je sada trenutak da se opustite i da uplovite u neku novu romansu koja će vam se desiti u avgustu. Ako se ne prepustite situacijama koje vas očekuju vrlo verovatno ćete propustiti šansu da pupoznate srodni dušu.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku će imati mnogo nedoumica što se tiče prilika koje treba iskoristiti i onih koje samo treba dobro usidriti. U takvoj situaciji oni će zapravo potencijalno bti u problemu jer neće prepoznati one znakove kraj puta koji mogu da im znače. Astrolozi savetuju da Škorpije ipak treba da dobro razmisle o svojim odlukama tokom avgusta jer većina njih je, kako kažu u odnosima koji nisu baš najbolji za njih.

Bik

Savetuje vam se da se ne plašite novih poznanstava i da se prepustite upoznavanju. Vrlo je moguće da ćete ljubav svog života upoznati slučajno, u parku, u šetnji, na pikniku i slično. Astrolozi smatraju da ćete ljubav ovog leta moći da pronađete samo kraj osoba koje slučajno upoznate npr. u gradu.

Ovan

Jedan problem se može naći kod osoba rođenih u znaku Ovna, a to je da će oni nesumnjivo pronaći osobu koja će vas ludo voleti i ona će biti spremna da uradi sve za vas, ali da li će takav odnos prerasti u romansu zavisi isključivo od oboje.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top