Jednostavna haljina i modni detalj od 2.000 EVRA

Printscreen/Instagram

Poznati

Jednostavna haljina i modni detalj od 2.000 EVRA

Nekadašnja teniserka ne prestaje da oduševljava svojim stajlinzima

Nekadašnja najbolja teniserka i današnja ambasadorka UNICEF, naša Ana Ivanović može se pohvaliti idiličnim porodičnim životom sa slavnim fudbalerom Bastijanom Švanštajgerom sa kojim ima dvoje dece, skromnim životnim navikama i savršenim modnim izdanjima u svim prilikama u kojima se nađe.

Ana Ivanović neretko se može naći u modnim magazinima širom Evrope i redovno je na meti komplimenata kada je reč o njenom stajlingu. Izgradila je jedinstven modni stil zasnovan na ležernim modnim komadima sa elegantnim prizvukom, koji uvek odgovaraju situacijama u kojima se nađe i prilikama za koje se oblači.

Upravo tako je i izgledala pre nekoliko dana, kada je u pratnji svog supruga prisustvovala jednoj proslavi na otvorenom. Za ovu piliku Ana Ivanović blago je skupila kosu u rep i obukla jednostavnu satensku haljinu u crnoj boji koja je lepršala na vetru i uz nji iskombinovala jedinstven modni detalj koji krasi svaku ženu – savršene visoke poteptice poznatog modnog dizajnera čija cena staje oko vrtoglavih 2.000 evra i koje su apsolutni hit za 2022. godinu.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top