Aleksa Balašević postao otac

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleksa Balašević postao otac

Sin Đorđa Balaševića, Aleksa, i njegova izabranica Nikolina postali su roditelji.

Aleksa Balašević se nedavno oženio Nikolinom u Hramu Svetog Save, a samu ceremoniju venčanja obavio je patrijarh Porfirije. On je na predivan način nedavno otkrio da čekaju devojčicu, a poznato je i da je svoju suprugu zaprosio u Izraelu.

Mama i beba se osećaju odlično, a devojčici su dali ime Vera koje je prepuno simbolike. Ovo ime ima nekoliko značenja, ali se veruje da je jedno od glavnih „ona koja veruje“.

– Mnogi koji žele da veruju, a nesigurni su, postave pitanje sebi, drugima… „Kako da verujem u Boga kog ne vidim?“. Pa ni slep čovek ne vidi Sunce, ali ga oseća. Srećan i blagosloven brak i porodica su jedan od najsigurnijih načina kako da imate kontakt sa Gospodom. Kada svog životnog saputnika upoznamo i sigurni smo da je to onaj kog nam je nebo poslalo, kada osnujemo porodicu, saznamo da nam stižu deca neba, tada moramo biti svesni da smo sasvim sigurno (I više neg’ dovoljno, što bi salajački paori rekli), upoznali Boga – rekao je Aleksa nakon venčanja.

Sin legendarnog Đorđa Balaševića je na venčanju u Hramu Svetog Save nosio hadžijsku odoru s izvezenom ribom, koja predstavlja najraniji simbol hrišćanstva, a njegovo odelo blagosiljano je u Izraelu 2021. godine, mlada je nosila dugu belu venčanicu i maramu isto bele boje.

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top