Hana objavila fotografiju sa letovanja, a jedan komentar je izazvao burne reakcije

Printscreen/Instagram

Poznati

Hana objavila fotografiju sa letovanja, a jedan komentar je izazvao burne reakcije

Hana Hadžiavdagić, jedna od najpopularnijih influenserki u regiji, redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s raznih destinacija ovog leta na kojima uživa u društvu supruga i prijatelja.

Na jednoj od poslednjih koje je podelila s pratiteljima Hana pozira u kupaćem kostimu i s čašom u ruci.

„Ova fotka zove se život, a u to ime živjeli“, napisala je Hana uz fotografiju, međutim jedna pratiteljica joj je ubrzo uputila neprimeren komentar koji je izazvao buru reakcija.

„Kako za koga. Netko piće u ruci, netko dijete u rukama“, poručila je pratiteljka i svojim neumesnim komentarom sve zgrozila.

„Pravit ću se da ne razumijem, da mi pokušate objasniti napisano prije nego napišem što mislim… Evo dat ću vam šansu“, odgovorila joj je Hana.

Komentar je ubrzo nestao ispod objave, no druge pratiteljice su stale u Haninu obranu.

„Ma gdje je ona isfrustrirana kućanica ‘kako za koga’ koja je samom izjavom potvrdila da bi se mijenjala s opet najljepša u sekundi samo da niko ne zna“, „Onaj komentar me pogodio na više levela. Kao da me neko nogom u stomak udario. Ne vjerujem šta žena ženi piše. Hana, tebi svako dobro Bog dao“, „Ne ostavljam komentare na bilo čije postove, ali ovdje Hani moram pružiti podršku. Kao žena koja se borila za potomstvo, cijelu prvu trudnoću preležala da bude iznesena do kraja, mogu samo dotičnoj da poručim: FUJ. Stidi se epiteta koji ti je dragi Bog podario, a za koji se milioni žena bore. Hana, sretno“, samo su neke od reakcija.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top